an awesome life about me

36 timmar kvar

image

Nu börjar nedräkningen. 36 timmar tills jag får mina nya booobs.

Som jag sa på Facebook – idag är det tisdag, imorgon onsdag och i övermorgon BOOOBSDAG!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Första gången jag lämnar en kommentar här:) började läsa din blogg för ett tag sen, och fastnade:) ville bara skriva lycka till:) förstår att du längtar tills imorgon, hade jag med gjort:) ammat 3 barn och blir 26 år, tänk om man bara hade kunnat knäppa på fingrarna och få dom tuttarna man vill ha, haha mvh Hanna

 2. hon

  Va spännande!
  Önskar dig lycka till, min syster gjorde en förstorning för lite mer än sex månader sedan och hon känner sig helnöjd, :)

 3. sofieeklund

  Men AVIS !! Sååfort våran (förhoppningsvis) nummer 2 ploppat ut och ammats klart SKA jag också ha ett par boobs, så är det bara ! :P hehe.

stats