an awesome life about me

Bakträsket och syskonkärlek ♥

Jag bakar. Jag är fast i bakträsket. Jag håller på att försöka ta fram dom ultimata chokladmuffinsarna och än har jag inte lyckas. Förra baket glömde jag ju bort ugnen ;) Dagens bak har jag inte smakat på än men det blev en muffin med 3 sortes choklad och den ska serveras med hallongrädde. Vi inväntar provsmakarna ;)

Wilgot har vilostrejk idag. I 1.5 timme har han legat och tjoat, ropat ”mamma, koom hit mamma”, ”bää bää vita prutt”, ”tiiimmmy tiiiimmmy”, ”a amigo aa amigoo”.. Han kommer bli skapligt rolig att ha och göra med sen runt 16 snåret. Lo är fortfarande riktigt grinig efter sprutorna men det håller på att lätta nu. Tack och lov.

Dom är så gulliga tillsammans mina fina ungar. Lo tycker Wilgot är en rolig prick och ler stort så fort hon får syn på honom. Wilgot går runt och säger ”Min Lo” hela dagarna och man smälter ju en bit som mamma. Han pysslar om henne mest hela dagarna och gör faktiskt aldrig något för att skada henne, inte medvetet iaf. Visst han kan gunga babysittern lite väl hårt ibland men det är klart dom ska kivas ibland ;) Längtar så mycket efter då Lo blir lite äldre, då dom kan ha kul ihop. Underhålla varandra. Det ska bli sååå kul att se ♥ Ivrig på framtiden!

Syskonkärleken är svår att beskriva, man måste verkligen uppleva det själv som förälder. Den är iaf helt underbart vacker ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

  Jag fick min förta lillebror när jag var tre år, eftersom han hade kolik fick han mycket mer uppmärksamhet och jag kände mig väl lite bortglömd, så när jag fyllde 4år fick jag en cykel som jag cyklade på inne. När min lillebror låg på ett täcke på golvet tänkte jag cykla på honom, för jag ville inte ha någon lillebror, som tur är gick det över men mamma kan inte ha haft det lätt. ;) När min andra lillebror låg i magen så tyckte jag det var jätte roligt. Jag hade väldigt många snuttefiltar när jag var liten, ingen fick röra dom och jag la nästan aldrig ifrån mig dom, men då när jocke låg i magen gick jag fram till vaggan och la en av de finaste snuttefiltarna i den och sa att den här ska bebisen ha. Nu skulle jag gå genom eld och vatten för mina syskon. Längtar tills Elias får ett syskon, men det är något år kvar tills dess :)

 2. Yohanna

  Sv: Om du ska sälja den du har nu så kan jag köpa den ;) haha.. men lite väl riskfyllt å skicka en kamera dock :) synd!!
  Jag minns att vår dotter var extremt dålig på att vara själv, hon ville i princip inte vara på golvet eller i en sitter i mer än nån minut i taget.. det tröttade ut mej oerhört mkt att aldrig få paus i bärandet och tröstandet. Hon var egentligen en nöjd bebis, men enormt närhetskrävande. Å hon var så ända fram till 2 års ålder tycker jag, att vi alltid skulle "roa" henne och vara henne jättenära. Först nu kan hon gå upp till övervåningen om vi är nere, och klara sig själv en stund… Så alla barn är verkligen olika på det planet!
  kan tro W är krävande, för han är ju van att han var allt för er.. snacka om chock det måste vara för förstfödingarna!! Å du som är ensam hela veckorna, att du bara orkar!!!!

 3. Angelica

  Underbar bild på underabara ungar..
  åhh jag längtar så efter att våran bebis kommer och jag får uppleva syskonkärleken med allt vad det hör till :)

  Kramen fina du!

 4. Malin S

  Hihi, så mysigt.. och verkligen roligt att de har varandra! Tror det betyder mycket för de små liven att ha syskon. Tycker det är så fascinerande hur mycket man som mamma/förälder verkligen kan älska. Att kärleken räcker. Har ju bara min Wilma nu, och det känns ju som att jag aldrig kommer få plats med att älska en till lika mycket, hihi. Fast vet ju ändå att man gör det… Folk säger ju till och med att det på nåt vis blir ännu starkare, dubbelt upp liksom när barn nr 2 kommer. :)
  Så fina bilder du tar! Verkligen!

 5. Yohanna - BF 1/7

  Härliga tider, och jag tror mkt har att göra med att du tar det mesta ganska "lätt" ändå..! Känns som du är rejält tålig, och verkligen har en bra roll nu i 2barns-mamma-världen, bra jobbat Denise!! Har du tänkt själv på hur snabbt det gick, om du tänker på första veckorna med Lo? Tycker du är grym! Å jag skulle gäääärna vara i bakträsket.. ska försöka våga sen jag också – men hur fresh är det att baka med toksnorig näsa och superäcklig hosta.. nej det får vänta ;) Lite senare idag blir det veckohandla på Maxi… wiiii vilket äventyr ;) haha

 6. Sofie - Mamma till två små

  Så kul när dom vägrar vila.. eller inte.. haha..

  Sv: tack! op gick bra. Är trött och öm och trött men ananrs är det bra.. trodde inte jag skulle ha såhär ont bara och att det skulle vara en så stor grej.. tänkte mig typ ett litet titthål bara… inte ett dm-långt sår… :/

 7. TUMADRE - ensamstående mamma till två

  Det där med syskonkärlek. När en-barnsföräldrar frågar mig om hur det är att ha två barn, brukar jag alltid svara: "Om det finns något som är bättre än att ha ETT barn, så är det att ha TVÅ – för ett syskon är verkligen den fianste gåvan du kan ge ditt barn!"

  Mina kids är visserligen äldre än dina och de har "sina perioder", så att säga… Men ändå – syskonkärleken finns alltid där.

stats