an awesome life about me

Blandade foton från julafton ♥
Årets julafton var lugn och skön, precis som den brukar vara. I år spenderade vi dagen hemma hos barnens mormor med alla nära och kära från den sidan. Det serverades god mat som alltid, jisses vad jag åt. Vi umgicks, fikade och barnen öppnade klappar. Förutom detta så kämpade vi med att få ett familjefoto där alla såg okej ut men nej, vi lyckades inte. Vi är inte helt 100% och då ska heller inte fotona vara helt 100 ;) Det blir ett fint minne i alla fall, haha. Tänk att jag just firat min första jul som tvåbarnsmamma? Ni hör ju hur underbart det låter!

Tack alla nära och kära som givit barnen klappar iår. Bortskämda ungar!.
Wilgot har blivit super glad för varenda en ♥ Lo har ju inte så mycket att säga till om än ;)  Men alla klappar har vart SUPER bra!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Christel

  Fina bilder hörru! Verkar som ni hade en urmysig jul, kul!
  En fråga, hur gör man små hjärtan som du gör på din blogg? Några speciella kommandon? :)

 2. Vanilla - nybliven mamma

  Vilka underbara kort! Jag älskar familjekorten, de är ju så RIKTIGA! :-) Och första kortet på lilla tomten är underbart! :-) Det låter som om ni har haft en riktigt mysig jul!

  Vi har ju bara en liten bebis, så vi lyckades ta några familjekort när hon sov. För vår del var det första julen som en familj, så det var verkligen stort! :-)

  Kramar

 3. Tina

  Det låter ju hur underbart som helt att få fira sin första ju som tvåbarnsmamma. Längtar. Jag har precis firat min första jul som mamma och det var så underbart det med :) Du har så gulliga barn så det inte är sant!! God fortsättning på er! /Tina

stats