an awesome life about me

Bröstförstoring – 1,5 år efter operation

1,5 år har gått sedan jag gjorde min bröstförstoring – Allergan 485g (vilket är ca 530-550cc), hp, runda. 

Har som dom flesta vet gjort en korrigering då min hud inte riktigt orkade hålla implantaten på plats vilket gjorde att huden töjdes ut och brösten gled åt sidan vid ryggläge. Fick även muskelpåverkan pga detta. Efter korrigeringen och läkningen upptäckte vi att det även töjts ut åt andra hållet också. Så ska göra en korrigering till, men det är ingen panik med det inte. Mina ”problem” med brösten beror verkligen inte på klinken eller kirurgen utan har endast att göra med min svaga hud att göra. Utseendet är helt perfekt!

Operationen kostade mig 41500kr med försäkring. Min korrigering kostade mig ingenting och det kommer den andra inte att göra heller. Om vi jämför med ex proforma där en korrigering kostar väldigt mycket så är jag så nöjd med att jag vågade välja något annat än ”den populära”.

Brösten gjordes på Laser och Estetik av underbara Patrik Höijer. En väldigt mjuk och härlig person som verkligen finns där dag som natt och svarar på allt man undrar över. Har känt mig trygg vid varje besök och alltid gått ut med bra magkänsla. Kan fortfarande rekommendera kliniken!

Utseendet på brösten har slutat förändras och dom har väl sitt slutgiltiga utseende nu. Enligt mig världens snyggaste pattar ;) Ser absolut inte ut som fake trots att jag har en ganska stor storlek. Jag kan dölja dom, jag kan framhäva dom och jag kan bara ha dom. Det är fortfarande rött omkring ärren men det har med min hud att göra. Själva ärren är penntunna, trots att han gått in två gånger. Jag gjorde bröstförstoringen efter mina barn och det är det bästa val jag gjort!! SÅ JÄVLA VÄRT!

Nu tror jag att jag svarat på alla frågor :) Puss&Kram

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats