an awesome life about me

Bumbo babysitter

Vår lilla Lo vill verkligen inte ligga för sig själv, varken i gymmet eller i babysittern. En kort stund går bra men sen är det kört. En envis dam med stark vilja, det vill jag lova. Detta gör ju att jag sällan har händerna fria och det vill man ju gärna ha några gånger per dag i alla fall. Okej om jag bara hade Loppan men nu är det ju så att jag faktiskt har en Wilgot också. Funderar på ifall vi ska köpa en Bumbo till henne. Tycker dom verkar super men har själv inga erfarenheter utav dessa då Wilgot aldrig hade någon. Är dom bra? Har ni haft en bumbo?

Just nu har Jollyroom kampanjpris på dessa underbaringar så det kanske är ett perfekt tillfälle att klicka hem en turkos Bumbo till lilla Looo ♥ Eller en grön…eller en röd.. Eller varför inte en ROSA! Haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ulrika

  Här kommer ett väldans sent svar…. :)
  Min minsting var precis som din Lo är, ville bara vara i famnen hela tiden, aldrig i gymmet eller i sittern.
  Jag köpte en Bumbo till honom och det var verkligen det bästa köpet ever. Helt plötsligt hade jag händerna fria emellanåt, kunde laga mat, hänga tvätt osv utan en bebbe på armen.

  Mvh Ulrika

 2. ruby milo och lova

  Jag hade en gul till milo ochden var väl bra men han tröttnade tätt snabbtt att sitta i den så dåfick jag ändå bärarunt honom. lova satt så sjukt tidigt så vi var typ aldrig i behov v en sån. Köpte den på tradera för 150 kr. Så ut som ny :-) ps. Kolla bara att lårisarna får plats :-)

 3. Hannele - mamma till två prinsar

  Vi hade en sån till Albin..en råååååsa ;K hahhaa..
  Och den älskade Albin att sitta i eftersom han var som lo, hatade att ligga på rygg eller på mage eller ja ligga huvudtaget…eller ja i början gick det ju bra men sen när han blev äldre menade jag här så att ingen tror att jag satte ett späddbarn i ett sånt :P

  Jag rekomenderar den starkt! ^^

 4. Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

  Alla jag hört haft en har tyckt att de var bra, men själv vart jag missnöjd med den. Vill man ha bord till den så är det riktigt bökigt att ta av och på det. Elias sitter ofta och lutar sig åt ena sidan i tex babysittern, med denna trodde jag han skulle sitta mer rakt och inte kunna luta som han gjort eftersom det är så höga kanter, men nu liksom hänger han sig över kanten och om jag inte har bordet på så skulle jag tro att det är ganska lätt att ramla ur den. Har även en kompis som fick sluta använda sin för att sonen lyckades ta sig ur. Men det är olika från barn till barn, den är säkert jätte bra till vissa men kanske inte lika bra till andra. Jag köpte min för 250kr med bord begagnat och jag är glad att jag inte la ut så mycket pengar på den då den mest bara står.

 5. Malin S

  Vi hade en till Wilma… använde den inte alltför mycket då hon bara ville sitta där superkorta stunder typ. Så jag tyckte nog inte den var värd priset liksom… men om det är rea på den tycker jag nog du ska slå till!! Eller låna av nån :) Om de gillar att sitta och greja lite för sig själva är den nog kanon. Wilma satt himla bra i den iallafall :)

 6. Blue Velvet - Vegas mamma

  Dom är jättebra, men man använder dom så kort tid tyvärr. Så jag hade nog satsat på en begagnad istället. Jag är glad att vi gjorde det, för känns så onödiga pengar att slänga ut, och nu ligger den bara nere i källaren och skräpar.

 7. Sanna, mamma till Liam och Saga

  Jag funderade också på en sån, men kom aldrig till skott och nu sitter hon ju själv :)
  Hoppas att Lilla W kryar på sig. Testa att göra soppa med vad han brukar gilla kokt i grönsaksbuljong. Gjorde soppa på potatis, morot och korv till Liam när han var sjuk och nu vill han äta det helst varje dag :)

 8. Daniela - Mamma till Aleks.

  Tycker absolut att du ska köpa en sån till henne! Våran lilla kille ville inte ligga mer när han va runt samma ålder som Lo, utan ville vara uppe och sitta jämt. Jag va iaf jätte nöjd med min i sisådär 1-2 månader tills han började sitta själv :)

 9. Mira

  Jag körde Bumbostolen till min dotter, hon älskade den! Att sitta i den med eller utan bordet framför var en hit. Hon satt i soffan emellan mig och maken och tittade på tv osv.
  Att sitta ergonomiskt och att ha mer koll på allt som händer runtomkring är en bonus. =)

 10. Malin

  Ser att du redan fått många svar.
  Och jag kan stämma in på att den är kanon!
  Nu är min son utvecklingsförsenad och han behövde den träningen för nacken. Plus att den var super sedan när han orkade hålla huvudet, men inte hade lärt sig sitta än. Den var super för oss med andra ord!

 11. Nikita

  En rosa bumbo ska meja få av sin mormor i dop present .. De har mamma nikita fixat :) har bara hört bra om dem!

  Vilka underbara hjärtformar du köpt, dem där har ja spanat in på boom i birsta flera ggr..

 12. Annica

  Känner några som haft en Bumbo till sina barn och som tyckt det varit riktigt bra :D Jag är eventuellt lite snål så jag har inte köpt någon men har planer på att låna en från en vän :)

 13. Sara, mamma till tre små troll

  Vi köpte en när Jadie var liten och använder den nu till Harley, den är verkligen suverän och jag förstår inte varför jag inte köpte den redan till Bella. Det enda jag ångrar är att vi inte köpte bordet till men det ska skaffas nu eftersom lilla grodan gärna sitter och pillar med saker framför sig.

 14. Caroline- Mamma till Wilda

  Hehhe.. massa gott på babyshower. =) Vi köpte en Rosa bumbo i doppresent till Wilda men hon kunde inte ha den dels då hon va lite för go om låren och dels för att hon bara skrek när man satte henne i den.. Så vi sålde våran. Den är nog bra annars men den är ganska stor så den tar ganska mycket plats =)

 15. Ninni - Foto & Vardag

  haha jag tittade på en sån där till Elias, testade den i affären först o tur var väl det, hans ben typ fastande i öppningarna -_- tjockisbusen :D har dock hört att dem där ska vara hur poppis som helst :)

 16. Sandra - Mamma till Wilmer och Joline

  Vi köpte en sån till Joline, och den var verkligen SUPER!!
  Hon kunde sitta och titta på storebror när han lekte, vara med i köket, sitta i när man duschade av henne, och sitta och pilla med leksaker som man kunde lägga på lekbrickan man kan köpa till!! Köp den nu, för vi köpte den lite för sent. eftersom hon snabbt lärde sig sitta.. Men den korta tid hon använde den, så var den super! =)

 17. Linda

  Vi har haft en sån och gillade den jättemycket! Men jag tycker absolut att man ska ha det lilla brickbordet till. Det underblättar för bebisen med leksakerna, och så slipper föräldrarna gå och plocka upp dom stup i kvarten :)

  Köpläge!! Kram Linda

 18. Mandy & river

  Jag älskar vår bumbo. Hade aldrig överlevt utan den :p jag fick bära River 24/7 och det var jobbigt.. Bumbon räddade verkligen oss.. Lätt det bästa köpet förra året ;p

 19. sara Immo

  Vi har en typ turkos om du vill låna? De är ju rätt dyra för att användas så kort tid! Theo älskade den, o jag med, då de är nöjda lite längre stunder då! Hör av dej på fb ifall du vill låna! Bättre att den kommer till användning! Kram Sara

 20. jenny

  Har du testat någon bärsele? Det blir väl lite tungt efter en stund men det är det bästa köpet jag gjort till William som också alltid vill va i famnen och ingen annanstans. Hittade en babybjörn active för 400 på blocket :)

 21. Kimberley

  kop kop kop! helt underbara, se till att kopa med brickan, da kan Lo ha leksaker framfor sig :) Lily ar super nojd i sin, hon kan t om sitta pa bordet i dn och kolla nar vi bakar vilket e kul. den ar valdigt stabil, och sjalvklart har jag alltid koll pa henne ;)

 22. Emma

  Är också nyfiken på dom där!! Men vågar inte riktigt för har ju inte provat och det är tråkigt med pengar i skön om Oskar inte gillar den…

  Sv: Tänk att dom ska ha så många nappar! Tycker att de borde smaka lika… ;)

 23. Marie

  Ohhh men dessa verkar ju effektiva =D. Ja, visst är skinnjackan snygg, love it. Sjalen är snyggare än på bild snyggt ihop med helsvart =D.

  Ja, lite synd på skorna, men ska kila in dit nu och ge dem en chans dem som är där =D

 24. G.O.S

  Har aldrig använt sådana stol till mina barn..
  men vad jag hört så tycker vissa bebisar om det o sitta och vissa inte..

  Man vet ju aldrig förrens man provat..

stats