an awesome life about me

Då slutar man ge upp..


Några foton från från bordet..

Elli undrade hon hur i hela friden jag klarar av att laga mat och samtidigt passa mina vildningar. Jadu sa jag..

Oavsett vilka utmaningar man får som förälder så klarar man dom alltid, på något sätt. Är inte det ganska fantastiskt?

Jag kan säga er att jag är alltid lika stolt och förvånad om kvällarna då jag får känna att jag har banne mig tagit mig igenom denna dag. Speciellt nu då alla utmaningar är extra tunga, varenda grej kräver så mycket av mig som person och mamma. Det är tungt, men fan, ALLT går. Man gör ALLT för sina barn, i alla lägen. Ge upp för att man inte orkar? VAD är det? Jag slutade ge upp när jag fick barn. Förr sket jag i precis allt så fort jag inte orkade, eller inte kände för det. Tänk vad man ändras, helt i naturens gång. Nu är allt detta en självklarhet, i alla fall för mig.

Så att laga mat och samtidigt roa 2 små liv det går och man vill… men det är fasiken inte lätt alla stunder. ;)

Nu har snart denna helg passerat, är förvånad över hur fort det gått. Tänk vad man kan klara med lite vilja ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Håller med dig. På något konstigt sätt får man det att funka, man måste ju helt enkelt! Även pm det många gånger inte är utan lite inre svordomar och svettig panna ;)

 2. Malin

  Usch nä, det är inte lätt men vilken otroligt härlig känsla att veta att dessa små fötter som tassar omkring är mina små underverk!

 3. Sandra

  Ja,, det dära med att ge upp, jag har nog snart kommit till gränsen att jag ger upp. för jag orkar inte.. Ska ringa till läkaren på måndag för jag börjar mistänka att jag är deprimerad.. :/

 4. Sofie - Mamma till två små

  nej att få dagen att rulla runt är inte alltid det lättaste.. men det går och man får runt det för det mesta…
  Är rätt skönt när man sitter i soffan och båda sover och man insett att man klarat ännu en dag!

 5. Lina

  Japp power till oss tvåbarnsmorsor som helt plötsligt modifierats med en extra arm och ögon i nacken, för det är inte en lek att klara av att få mat på bordet och samtidigt ha koll/roa/sysselsätta två små busar! :D

stats