an awesome life about me

Det ska jobbas in i det sista..thats true! Gott nytt år!

Jaha då sitter man här redo att fara till jobbet, en sista gång innan årets slut. Idag ska det jobbas för både 1,2 och 3 personer. Hur gör man om man bara har två armar? Detta blir nog bra tillslut. Eter mitt härliga arbetspass på 11 timmar så blir det till att avnjuta en god middag hos min mamma. Där serveras det helgrillad fläskytterfile med potatisgratäng och till efterätt after aight päron…Jag längtar!

Jaha slutet på 2010 och sista inlägget i denna blogg, för detta år.
Detta har vart det bästa året i mitt liv. Wilgot har funnits hos mig varje dag, hela året. Jag har klarat mitt första år som mamma, ett helt underbart år. Jag kommer alltid minnas 2010 extra mycket men självkart slutet på 2009 också :) Detta är ett sånt år som man kommer sitta och tänka tillbaka till om sisådär 20-40 år, känns skönt.

Ännu ett bloggår med er, lovley! Hoppas att ni följer med nästa år också. Right?

Gott Nytt år på er alla! Hoppas att näsa år blir ännu bättre!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats