an awesome life about me

Det vimlar av åkpåsar!

När Wilgot var liten så köpte jag en fleeceåkpåse och den har fungerat utmärkt. Han har hållt sig varm men inte för varm. Dock är denna fleeceåkpåse inte så bra att ha i en sittvagn då den åker ner så jag skulle verkligen behöva en ny. Men vilken? Finns så många olika sorter, färger och märken. Som jag skrev i inlägget här under så kommer en Bugaboo donkey flytta hem till oss snart och Wilgot kommer behöva en ny åkpåse.

Har kollat runt lite och favoritbutiken Jollyroom har alla typer av åkpåsar. Stora som små. Självklart har jag hittat mina favoriter. Bugaboos svarta åkpåse, buppa brands ”White circle” samt Voksi åkpåse ”urban Black”. Älskar även alla från märket Elodie Details.

Men min fråga till er är. Kan man bara använda åkpåsen från bugaboo till en bugaboovagn?

Eller går det lika bra med andra åkpåsar? Någon speciell som fungerar bättre?

Vad har ni för åkpåsar till er vagn? och framför allt ni med bugaboos, vad har ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Jag har en bugaboo och har också deras åkpåse. Jag har rekomenderat dig att köpa bugaboos eftersom precis som(Nucole) skriver så är den anpassad efter sitsen. De kasar och sitter inte alls där den ska.

 2. carrå - mamma till Isabella

  Vi har emmaljunga citycross och vår åkpåse är från babytravel, passar ihop utmärkt bra faktiskt..Det man ska tänka på om man gör olika är ju att selet på vagnen och åkpåsen måste vara lika så att inte hålen sitter på olika ställen om du förstår? :)

 3. hanna b

  Vi har ingen bugaboo men vi har Elodie Details åkpåse och jag älskar den! :) Vi kommer köpa en till sån. :) Varm fleece inuti och vattentät och skitsnygg i designen. :)

 4. Anna

  Till Donkeyn är det andra Bugaboo åkpåsar men dom finns att köpa tex i Babyshops affär inte på nätet.
  Om det är till Donkey skulle jag säga att den bästa är den som är gjord för den vagnen eftersom att den har som ett fästa där bak så den inte glider ner :)

 5. Nucole

  Jag har bara bugaboos egna till de två buggor jag ägt , de är bäst anpassade till sitsen :) jag upplever de andra som för raka men de är ju smaksak. Sen är jag matchbög också och gillar inte att blanda för vilt

stats