an awesome life about me

En överraskad mama ♥

Nu ska ni få höra! Det lär inte hända igen på ett tag så lyssna och njut. Staffan är inte mkt för överraskningar men idag hade han slagit rejält i huvudet tror jag. För första gången på 3 år. Jag fick absolut inte komma in i köket och då vankas det ju självklart en överraskning, vad annars?

Vad var det min lilla älskling hittade på då?

Scones frukost! ♥ Han levererar, inte illa! Undra om min bakanda har smittat av sig? Blev lite kär på nytt vill jag lova. Jag är INTE bortskämd med överraskningar. Jag tror jag inte fått en endaste sen vi blev tillsammans. Eller jo, någongång kanske. Nu är det bara blommorna som fattas. Och chokladen, presenterna och massagen.. Någon som är villig att lära upp min karl i romantik?

Förlåt hjärtat, du är prefekt som du är trots att jag inte är bortskämd överraskningar ♥ Löööve till månen och tillbaka!

Så nu dröjer det väl 3 år till nästa överraskning, höhö! Den som väntar på något gott väntar.. alltid för länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofi - mamma till Linus och gravid

  Så romantiskt ! :)
  Henry är inte heller speciellt romantisk men en gång blev jag strängt utvisad i från köket och sen bjöds jag på hjärtformade pannkakor :) Gick omkring på rosa moln och var sådär löjligt kär hela dagen.
  Man uppskattar ju överraskningarna mer när man inte får dom så ofta :)

 2. Sofie

  Jag bliir inte heller bortskämd med överraskningar eller romantik, så vet precis hur glad du måste blivit för det där! :D Kommer ihåg när robin hade bakat kärleksmums en gång, blev så chockad att jag va tvungen att fråga om han verkligen gjort dem själv ;P

 3. Anna

  Vad härligt att bli överraskad med scones :) Män tänker väll inte som oss kvinnor att man ska överraska och vara romantisk.

  Min pojkvän brukar ibland överraska mig med att städa i hela lägenheten. Då blir man glad :) Händer dock för sällan ;) Blev så sugen på att baka scones själv imorse när jag läste ditt inlägg. Men jag är inte precis en morgonpigg människa så de blev inget. Men kanske nästa gång :)

 4. jennifer - med ett mirakel bakandes i ugnen

  Åh hå! Nussigt :)
  Men visst är det så, den som väntar på nått gott väntar alltid för länge och den som väntar på någon som har gått behöver inte vänta längre? ;) Haha, sjukt humor bara.

  Min dude är inte heller för överaskningar, alls. Men de få tillfällen dom gör något sådant för en blir man ju lite knäsvag ;)

 5. Yohanna - vecka 23 idag!

  hahaha.. vad har han för mail, så ska jag peppa han med hur han ska överraska en utmattad 2-barnsmamma som tar allt ansvar hela veckorna? ;) haha.. Men allvarligt, HUR mysigt som helst. Å snacka om att det lilla räcker långt. Men vet du? Vi gör frukost till varandra i lilla familjen varannan dag på alla helger, det har bara blivit så men det är superhärligt!!! Aj lavv it!!!! (å vi är inte romantiska i övrigt alls, tyvärr…..)

 6. Marie

  Vilken fin gest av honom! Min sambo är inte heller så jätteromantisk men han kommer hem med blommor då och då faktiskt :) Men de gör ju så mycket annat bra så vi ska vara nöjda ändå :) kram

 7. Anonym

  Åh vad gulligt och gott!!!
  Min kille är likadan… Ibland(ofta) pikar man lite men han kopplar inte riktigt;) överraska, tänka steget före..vad är det?;)
  Jag däremot är tvärtom och skämmer gärna bort andra, och nun sambo är ju såklart den mest bortskämda. Kan faktiskt vara lite jobbigt att va så olika ibland men man har ju vant sig;)

 8. MANDY- Mamma till River!

  Taaack =) Vi är SÅ nöjda med hans rum hehe =)

  Åh, vad gulligt och roligt med överraskningar. Små som stora. Min sambo är inte heller speciellt duktig på det där med överraskningar. Fast han är så snäll och hjälper mig med så mycket annat här i livet så det överväger väl kanske, men visst hade det varit roligt med nån blombukett hit och dit ;)

 9. Linda

  Sån uppskattning som du verkar visa för det han gjorde idag kommer han garanterat vilja överraska dig inom snar framtid igen :) Vilka fina scones.
  Kram Linda

 10. Jonna

  Haha! Dom kan om dom vill :) Jag har inte heller fått någonting, varken på årsdagar, födelsedagar (förutom en) eller alla hjärtans dag ;) Emil anser att jag fått min present för flera år framöver när han gjorde en film som handlade om 'Den vackra prinsessan och den elaka trollkarlen!' och Emil spelar alla roller.. Den är dööökul! Måste lägga in den på youtube och ut på bloggen! :) Haha..

 11. karolin

  Yay, vilken lyx!! Sånt där gjorde aldrig min karl heller (på den tiden då han var min, nu har vi gjort slut). Mest kanske för att han aldrig någonsin har varit upp tidigt nog för att hinna baka frukost innan det var dags för kvällsmat haha :P Morgontröttare zombie får man leta efter :D

  kram

 12. Marie

  Tackar tackar =D, glad jag blir =D

  Förresten, skrev in dig på min länklista på min blogg, är ok va?, har dig på bloglovin med, men favisarna lägger jag in på länklistan =D

 13. Alfva

  Haha, du väntade bara 3 år – jag har väntat 7 än så länge. Fast min är såklart grymt bra på massa annat, bara inte just såna saker – haha!

 14. Madde - Mamma till Elias

  Sv: jo rätt så men ibland så kommer de ur balans som nu när han varit sjuk… känner att jag fått för lite sömn och orolig sömn… Men som tur är håller de på att vända. :)

  Vilken härlig man du har som gör frukost.. :)

stats