an awesome life about me

En soffpotatis

Dagen rullar på…hyffsat snabbt. Har försökt städa lite men den största delen har jag spenderat i soffan, på samma plats som alltid. Myskläderna är fortfarande på..En till kopp kaffe påsatt. Tröttheten ligger och trycker efter dessa 2 dygn jag inte fått sova som vanligt.

Förstår inte riktigt hur jag ska orka vara såhär bunden i 6 veckor till (max 8). Att inte få vardagen att fungera pga att jag inte kan gå är så otroligt tungt. Jag kan ju knappt städa lägenheten då jag vet att jag måste promenera och hämta W från förskolan. Jag försöker vara positiv, då jag egentligen är världens lyckligaste. Jag är glad, dagarna i enda..innerst inne. Men det är inte lätt när man påminns hela tiden. Jag kämpar än och det tänker jag inte sluta med. Nu ska jag hämta hem min älskade skrutt från förskolan. Ska bli kul med lite sällskap och vem passar inte bättre än min älskade Wilgot? ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Förstår hur du känner… Man är lycklig men det är frustrerande att inte kunna hålla sitt vanliga tempo. Jag går så långsamt att pensionärer suckar och går om mig ;)

 2. Sara

  Du är i alla fall jättefin!!
  Och jag förstår dig, det känns långt när man inte mår bra. Har också krämpor men försöker tänka bortom dem. Men snart har vi våra små bäsar här :)

 3. Jinni

  Hej Denise, hittade precis in här och gud vad fin du är på bilderna. Älskar den översta bilden.

  Jag vet att många inte gillar såna här kommentarer, men jag är så nära att uppfylla min dröm och det skulle betyda så mycket för mig om du ville hjälpa mig.

  Jag är just nu nr: 15 i Sverige. Får jag 11 röster till så blir jag nr 14. Jag känner inte massor av människor och jag har inte 1000 facebookvänner att fråga.
  Så jag ber bloggare om hjälp att rösta på mig så jag kan vinna min dröm.
  Vinsten är en 4 dagars expedition med hundsläde över polarisen mellan Sverige och Norge. Mitt livs äventyr.

  Jag skulle bli så glad om du ville rösta här:
  http://www.fjallraven.se/friluftsliv/polar/tavling/tavlingsbidrag/bidrag/?uid=707

  De som också vill sprida min dröm vidare länkar jag till med en stor bild på min blogg men jag är verkligen så himla tacksam för precis varenda röst jag får.

  Jag hoppas att du vill hjälpa mig!
  Kram Jinni

 4. Vanessa

  Bjud på fika så kommer jag och lilleman över och hjälper dig städa någon dag! ;)

  (Valerie gav mig din bloggadress! Grattis till lillen och lillan på G!! Long time no see..)

 5. Elina

  Åh förstår dig, fyfan det gör ont i mitt bäcken bara jag kolla på din magbild igår, ajajaj jag vet smärtan. Inte kul alls!! fy.. Men om hon nu inte vänder sig och det blir planerat snitt så blir det 2 veckor innan bf så då är det snart dags. Håll ut, snart har ni er söta flicka . :)

 6. Hanna

  SV: jo det klart, men ett hamrande kan du bestämma själv över dvs om du ska hamra sju på morgonen. ett barn är lite svårare att styra över :)

stats