an awesome life about me

FOTO – Lo

En nyvaken prinsessa ♥

Dessa ögon får mig att smälta. Fina älskade lilla du. Du är en sån fantastisk liten människa med en underbar personlighet. Du älskar att pussas och kramas. Gråter när andra är ledsna och är snabbt framme för att visa omtanke. Du är så finurlig och har börjat visa att du har både humor och mammas starka envishet. I två år har du funnits hos oss, två underbara år. Du är en härlig person och framförallt världens bästa lillasyster åt din bror. Ni är så underbart fina när ni leker och busar tillsammans. Att få höra ditt och din brors skratt och er glädje får mammas hjärta att bulta extra hårt. Lo, lilla Lo, jag är så stolt över dig, stolt över din storebror ♥ Endless Love

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Jättefina ögon! :))

    Sv: jag tror också att allt sånt onyttigt sätter sina spår. Även om de i mitt fall intas i små mängder. Fast varje dag. Idag är tredje dagen utan onyttigheter och kolhydrater. Det funkar bra. Ända suget är på glass och en klunk cola.
    Lördagar är min onyttighetsdag då jag får äta chips, glass och dricka cola. Tror också man måste ha nåt gott att längta till. Annars blir det svårt.
    Motion… Jag går ut med hunden varje dag och borde gå låååångt. Men jag är SÅ lat. Måste också bli bättre. Duktig du är som orkar!

stats