an awesome life about me

Godis eller inte?

Wilgot fick tag i godisskålen i förrgår. Till min förvåning både tugga han och svalde den där rackarns cola nappen. Eftersom att ungen inte äter som han ska så fick han äta upp den utan mammas ajabaja, usch, fy, blä, neej, inte äta den, tack tack. Ja ni vet väl hur det brukar låta. Jag är inte den som ger mitt barn godis men vad gör man inte när man väl ser att ungen faktiskt tuggar och sväljer utan att få ett hysteriskt utbrott och kastar iväg det som nåt hans mun.

Hur skulle ni göra?

I övrigt så tror jag att jag lyckats få halsfluss trots att jag ej har några halsmandlar. Bra jobbat Denise!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hade jag varit i din sits, med matvägran pg a sjukdom osv..så hade jag lätt låtit sonen äta upp godiset. Dels för att han får känna att det inte var så farligt att svälja något igen, dels för att han kanske får lite extra energi av sockret.

  Att göra ett undantag sådär, gör nog ingen större skillnad i det stora hela. Jag har svårt och tro att han kommer att skrika sig blå efter godisnappar nu bara för att han fått mumsa en gång :D

 2. Em - Mamma till Malva.

  Personligen tycker jag godis är onödigt överhuvudtaget, oavsett barnets ålder. Det finns annat gott man kan bjuda på när de blir äldre som inte innehåller en massa skräp. Men i det här fallet hade jag låtit barnet äta upp den lilla gottebiten eftersom det symboliserar en vilja att överhuvudtaget äta något. Då skulle det kännas lite fel att slita den i från honom och tala om att det är dumt och del och aja att äta. :)

 3. Mrs Bernhardsson

  Jag skulle också ha låtit mitt barn äta upp de. De är inte hela världen med lite godis :). Men personligen tycker jag inte de är något man behöver presentera för barn under två år.

stats