an awesome life about me

Goodbye my lover :(

Idag hände det, jag var tvungen att ta farväl. En sorgligt farväl blev det. Ville inte riktigt säga hejdå, det var ändå Wilgots första. Hon kommer få det bättre hos sin nya familj, vi har ändå 2 till. Hon stod bara och damma ändå. Älskade vagn, jag kommer sakna dig lagom till vintern. Världens bästa vintervagn. Goodbye my lover, nu sköter du dig där borta!

 

 

Apropå vagnar, någon mer som är vagntokig som mig?

Det är tur att man inte är miljonär om man säger så…Vi har haft 4a vagnar som mest i denna lilla lägenhet. En har jag givit bort till min älskade vän, en fick hamna på skroten och denna på bilden är nu såld. Nu har vi ”bara” donkeyn och sulkyn kvar. Men ack vad älskade dom är ♥ Nu har vi lite mer plats här hemma om man säger så. Hur många vagnar äger ni? :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nicole

  Usch jag vill nog inte räkna efter men måånga.
  Just nu har vi bara en Cameleon, Phil n Ted och en Maclaren techno xt här hemma. Bra att ha variation lixom :p

 2. Melinda - Mamma till Maja ♥

  Jag är också vagntokig ^^ Älskar vagnar och vill oftast ha en ny eller en annan! Vi hade en liggvagn då Maja föddes, sen när hon skulle börja sitta, så köpte jag en Teutonia Mistral S sprittny i butik. Sen så lessnade jag på snurrhjulen, köpte då en Emmaljunga Cerox begagnat, och vi hade båda dom vagnarna ett tag. Va jättenöjd med Emmaljungan! Sålde Teutonian, köpte en Brio Race i våras, och sålde Emmaljungan. Nu vill jag ha en Emmaljunga Scooter S eller nån annan med snurrhjul. Har även en litenliten paraplysulky som är inslängd i garderoben :) hihi.

 3. Therese

  Skönt att höra att det inte bara är jag som är (var) vagntokig. Jag har nog haft 10+ vagnar på 2 barn. Helt galet om man tänker efter. För det är dyrt med vagnar!
  Nu har jag bara en, en gammal sulky som jag hade när jag var liten, men måste köpa ny nu när jag ska bli själv med barnen.. Måste erkänna att det är kul att få börja kolla på vagn igen ;)

 4. Sandra - Mamma till Leon

  Jag suktar efter en ny, fin vagn! När jag plussade var jag bombsäker på vilken vagn jag ville ha och kollade därför aldrig efter någon annan eftersom att jag redan bestämt mig. Nu däremot så kollar jag på nya vagnar hela tiden och ångrar mig att jag inte öppnade ögon lite mer innan vi köpte vår vagn.. Jag tror inte att sambon blir speciellt glad på mig om jag säger att jag vill ha en ny vagn :p Dom är ju som sagt inte gratis.

 5. I

  Vi sålde vår första vagn och köpte en Phil & Teds när vi fick andra barnet. Förutom P & T har vi en sulky (paraplyvagn) som vi fått av bekanta. Hos mina föräldrar står även en brio sitty. Oj, tre. Jag som tycker att vi har få ;)

 6. Johanna - mamma till Leia

  Det är ju så sjukt kul med vagnar. Förstår inte varför och ingen förstår mitt ha-begär när det kommer till vagnar. Men jag älskart. Just nu har vi en Urban och en Stokke. Hade en Emmaljunga scooter också men den lyckades jag sälja :)

 7. Jenny

  Vi har tre vagnar. Älskar allihop! En brio race, som är super året runt. En sulky, chicco liteway, även den används ofta. Och sen nyaste finaste tillskottet som lillebror ska få åka runt i, bugaboo cameleon.

 8. Sandra

  Känns som om det är ovanligt att endast ha 1 vagn!? :) vi har 1 iaf, bugaboo cameleon och älskar den :) har en son som snart e 4 månader :)

 9. Anonym

  är det en brio happy som ni nu sålt?
  vilken e den fjärde vagn ni haft?
  vad har ni för sulky?
  hur har ni fått plats med dem? haft dem ihopfällda i ett hörn? garderob? eller ur?

  tycker att bara en vagn tar stor plats :P hihi

 10. Jessica

  Här har vi två st vagnar, en brio happy och en babytravel syskonvagn. Briovagnen är ute till försäljning, för nu är det dags för en sulky, barnen börjar bli stora och jag vill ha nåt litet och smidigt när man snabbt ska iväg med bara ett barn.
  Suger lite på en brio sitty, med suflett och ratt :)
  Vi får se vad det blir!
  Kram

 11. Emma Viklund

  Har haft 6 vagnar som mest ;) Dock står två och faller sönder ute i garaget, så iaf 1 ska skrotas (den är ifs nästan aldrig använd då vi upptäckte mögel på den), får se vad vi gör med den andre som är en emmaljunga duo (viggos första vagn)… Sen hade vi en syskon carena sulky, som vi sålde i somras tror jag det var… nu har vi en herqules, en carena sulky och en phil & ted syskonvagn… som vi använder då. Men har ställt ner herqules´en nyligen i källaren, för blir galen på att dom står och tar sån plats… Så bara sulkyn och p&T:n som används flitigt nu…

  Skulle VILJA HA en bugaboo med ståbräda, en emmaljunga twin cerox för långa promenader (så jag kan ha båda barnen vänd mot mig om jag vill)… Och ja, det är många vagnar jag skulle vilja ha… roligt med barnvagnar :D skulle jag haft pengar så skulle vi nog ha garaget fullt, å andra sidan har vi stort garage, så det kanske inte skulle spela någon roll hihi…

 12. Emma

  MIn dotter är snart 8 mån och vi är inne på 4e vagnen xD
  Gjort mig av med 2 och har en gammal brio kombi som vintervagn och en baby jogger city mini som sommarvagn :)

 13. sophie

  känner igen mig lite där.. vi har en emmaljunga i hallen, en city select (syskonvagn) i bilen, en 3hjuling på förskolan och en sulky på vinden. Haha..

stats