an awesome life about me

Gravid v25♥15 veckor kvar, WOOOAAAAAH!

Börjar inse att vi faktiskt kommer vara 4st innan året är slut. Hur otroligt det än är så kommer vi faktiskt vara 1 till. Så mys! ♥

Har haft en grymt jobbig vecka med halsbränna och foglossning. Halsbrännan svider ända ner i magen och jag vet inte hur jag ska stå ut om det fortsätter såhär. Förhoppningsvis släpper det snart. I det stora hela njuter jag av det lilla livet i magen som hoppar och far hela dagarna (mest nätter). Mina åderbråck växer likt magen, jag ser ju lite misshandlad ut om man säger så :P Men men, vad är en bal på slottet? Vi ska ju få en bebis till ♥ Lycka!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. thess, mamma till savannah

    Sv: Haha ja, det är ju "Savannah" på något vis. Det har blivit riktigt långt nu och lockarna kommer fram titt som tätt så det är supermysigt, precis sådär såg jag också ut när jag var liten, sen blev det spikrakt när jag blev typ 5-6 år :p

  2. thess, mamma till savannah

    Sv: Haha, precis min mening också! Åh, munkfrillan… Den fick vi avnjuta på Savannah också under en period, haha. Såg för tokigt ut. Men sen jäklar växte "riktigt" hår ut och sen dess växer det som ogräs. FÖRUTOM just ovanför tinningarna typ, där är en tunnhårig som en herre i sina bästa dagar, haha.

  3. hanna b

    Jag har också världens vidrigaste halsbränna, men foglossningen har inte kommit igång här än. Man kan ju hoppas man slipper denna gång, hehe. Säkert inte. ;)

stats