an awesome life about me

Gravid v31 ♥

9 veckor kvar till 40, heja heja ♥

Jag mår precis som förra veckan. Halsbrännan håller sig fortfarande borta om jag äter regelbundet och jag säger det igen, GUUUUU VAD SKÖNT DET ÄR! Foglossningen ökar men med vila håller jag den under kontroll. Lyfter jag tungt så brakar helvetet lös så det är något jag undviker, visst måste man lyfta ibland.

Har börjat fått sammandragningar vid minsta lilla ansträngning, även när jag rör mig från ena sidan till den andra. Ibland även när jag inte gör någonting. Dom börjar kännas mer och mer, ibland kan det göra ritkigt ont. Att böja sig ner går knappt längre. Nu börjar verkligen kulan bli stor :) Det drar i jumskarna mest hela tiden och lillknorris vet vart hon ska sparka för att mammsen ska tappa andan. Hon har börjat ligga och gno sig runt jumskarna och nerverna däromkring. Hon har den senaste veckan börjat sparka något enormt, hela dagarna. Hon ligger ju i säte och hennes favoritsyssla är att sträcka på sig. Magen glider åt båda hållen och blir alldeles platt under hennes gympapass. Tokunge!

Nu börjar vi närma oss och jag längtar som en tok ♥ Det är dax att börja fixa lite smått här hemma känner jag. Wilgot ska byta säng och spjälsängen ska in till oss. Den ska bäddas och alla kläder ska tvättas. Vår vagn ska säljas men innan dess tvättas. Den nya vagnen ska få komma hem och lite bebisprodukter ska hamna på shoppingslistan. Vem vet när denna dam till titta ut. Hellre att allt är klart än att vi står där och absolut ingenting är gjort.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  sv: tack hoppas jag oxå :) får se hur länge jag får vänta. blir inga barn innan jag har stabil ekonomi och lägenhet. och givetvis ska min karl vilja också ;) men åh vad ja längtar :)

 2. Angelica

  Åh vilken jättesöt mage :) Du passar så fint som gravid :) Man blir alldeles full av längtan själv när man tittar in här hos dig! Tyvärr dröjer det tills jag kommer ta den underbara resan. Men jäklar vad inlägg jag ska skriva då. Då kanske min blogg blir lika intressant å mysig som din ^^
  Ha det bäst!

 3. Sanna, mamma till Liam och Saga

  Vad mysigt att boa och fixa :) Saga låg också i säte länge, sjukt obehagliga sparkar till och från. Tack och lov vände hon sig själv i vecka 35, helgen innan vi skulle ha möte för ev. Vändningsförsök ;) Hoppas att stora fisen Kryat på sig!

stats