an awesome life about me

Gravid v32 ♥

8 veckor till 40 ♥

Denna vecka har jag fått sniffa på förlossningen. Känna svaga värkar, se hur magen dragit ihop sig och samtidigt sett på skärmen hur värken ökar för att sedan minska. Som tur är lyssnade lillknorris på förlossningspersonalen och stannade kvar i magen. Får lite smått panik över att bara tänka på hur denna dag hade sett ut ifall hon valt att komma ut. Nej nej, några veckor till får du allt stanna mammas fina.

Foglossningen ökar för var dag som går. Jag har tappat hoppet om att den en dag kommer försvinna. Har väntat sedan v15 och nu kommer jag inte vänta längre, den kom för att stanna om man säger så. I övrigt mår jag bra. Dagarna flyger iväg och vi är redan inne på Oktober. Om en månad är det bara en månad kvar. Jag börjar bli nervös för vad som komma skall. Hinner vi in, hur tar Wilgot det, hur klarar jag av det, hur kommer vår vardag att se ut? Livet som tvåbarnsmamma närmar sig med STORMSTEG!

Vet inte hur det är med vikten då barmorskebesöken är mer sällan denna gång. Tror att jag har ökat mer än vad jag gjorde sammanlagt med Wilgot. Men som sagt, det är bara en känsla och inte fakta. Känns som om min mage är väldans liten denna gång. Hoppas att det bara känns så, att lillknorris växer på bra så att säga.

Tänk att vi snart ska få sniffa på bäbis. 2 månader kvar, det är ingenting ju? ♥

Update…Är det bara jag eller har magen sjunkit?
(länk till förra veckan)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats