an awesome life about me

Gravid v35 ♥

Välkommen v35 ♥ 38 dagar till BF, det är ju ingenting! :D Lillknorris är ca 45cm lång och väger runt 2,5kg. Hon börjar bli stor nu :)

Jag mår som jag mår, ingen förändring… Förutom att jag åkt på en krämpa till. Vad det är tänker jag inte nämna ordagrant MEN det var något jag fick i samband med Wilgots förlossning som nu ”blommat” upp igen.. Aj aj aj. Som ni vet så klarar min kropp bara av att sitta och ligga på vissa sätt och denna (helvetdes jävla skit krämpa) gör att jag kan göra varken eller. Det hela påminner mig om läkarbesöket jag var tvungen att göra förra gången. ”Hej min 30åriga läkare med ett manligt kön. Denise heter jag, 21 år, nyförlöst och med en jävla….i….Trevligt att träffas”. Nåväl, behadling är i fullgång och nog pratat om det. Haha.. hahaha! Ni som hängt med ett tag minns väl?

Behöver jag säga att jag längtar? Oj oj oj vad jag längtar. Inatt drömde jag att jag födde tvillingar. Drömmen i sig var ganska sjuk då den ena ungen var en nyfödd Wilgot. Jag hade alltså fött honom igen. Den andra var en liten tösabit, en kopia av sin storebror.

Ska packa den där nedrans BB-väskan. Man vet ju aldrig när loppan vill ut. Om nu vattnet skulle gå så blir det bråttom och då vill jag iallafall ha väskan hyffsat klar. Ska även ta och tvätta upp alla hennes kläder. Jag har verkligen glömt bort vad man behöver under bebistiden.
Så hjälp mig nu, vad behöver man?

Snart dax att göra en såndär rolig ”gissa när bebis kommer”-lista. Som jag längtat :D Hoppas ni vill vara med och gissa :D

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ✫Familjen Bus✫

  Åååh har ni kollat! Jag tippade faktiskt på en pojk när jag såg denna mage, ser precis ut som jag när jag väntade svante!
  Riktigt skoj att ni ska få en av varje, det är helt underbart! Och nu är man väl färdig med en av varje ;) Eller är du???

  Sv: Hihi tack så mkt! han kan om han vill ibland! hehe

  Kram kram

 2. Lynn

  Åh vad bebis sugen man kan bli!! Jag älskar att vara gravid (om man räknar bort foglossningen)!
  Jag fick min minsta för sju månader sedan och jag har redan nytt bebis sug!
  Det här är en blogg som genast ska gillas på bloglovin!

 3. Anonym

  Åh vad bebis sugen man kan bli!! Jag älskar att vara gravid (om man räknar bort foglossningen)!
  Jag fick min minsta för sju månader sedan och jag har redan nytt bebis sug!
  Det här är en blogg som genast ska gillas på bloglovin!

 4. Trivsamma förändringar

  Sv; Allt har gått bra trots att hon kom ett gäng veckor för tidigt. Hon är lite liten fortfarande, 2415 gram när hon föddes och 2965 gram i fredags.

  I början behövde hon hjälp med matning och vi fick sondmata henne var tredje timme. Så vi var kvar på sjukhuset i 8 dagar efter förlossningen, sen har vi tillhört NEO-avd på sjukhuset och haft hjälp av deras hemsjukvård ett par gånger i veckan. Så skönt att få bo hemma men ändå få proffsig hjälp av barnskötare ändå.
  Det har aldrig varit något fel på henne, men det är viktigt att få henne att öka i vikt, så det blir många vägningar och lite stressande att få i henne tillräckligt. Men det löser sig säkert bara hon blir "normalstor".

  Glömde skriva förut att du har en jättefin mage!

 5. Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

  Iiisch, låter inget vidare att det där kommit tillbaka (för jag antar att det är det läskiga, onda som jag aldrig haft själv men fruktat varje graviditet). Haha, alltså, visst drömmer man så mycket konstigt nu när man har bulle/ar i ugnen? I natt hade jag en riktigt otäck en, vaknade kallsvettig flera gånger… Bläk!

  När det kommer till namn så gillar jag bara svenska, gamla namn medan Pete gillar engelska. Han har några ok förslag, men de blir inte fina på svenska :/ & mina förslag hatar han. ÅÅH! Så jobbigt!

  Vad har ni för "stil" liksom, när det kommer till namn? Jag gillar egentligen inte när namn är för vanliga, men de får heller inte vara för konstiga. Om vi hade fått en flicka till så var mina förslag Elsa eller Alice (älskar Lily, men Malva heter ju det i andranamn så Pete tyckte det vore tråkigt att använda igen). Båda namnen ligger typ på topp 5. Woho, vad kul ;) Men ni ville väl gärna ha något med w?

 6. Hannah E

  hahaha gumman.. stackars dig! :P hoppas det blir bättre!!!
  ja packa den dära väskan om hon skulle vilja dyka upp lite tidigare! jag kommer ihåg att du sa till mig att ha med flera pyjamaser o så till bb iaf. jag hade inte klarat mig om jag inte tagit med egna bindor och trosor, bbs är ju hemska..
  vi får höras av inom snar framtid nu och boka in en träff! Många kramar!

 7. sophie, 2barns mamma i mars.

  Svar: Ja men verkligen, så sjukt vad olika de är! Varje unge är unik så de är väl inte så konstigt egentligen :) Din mage ser så himla liten ut framifrån, jag har såna konturer medan din ser typ platt ut. Annat från sidan däremot ;) Himla fin är den iaf, ska bli kul att se om hon är lik Wilgot va? :)

  Kram

 8. Agnieszka-2barnsmorsan

  Vi packade aldrig väskan innan, blev att packa när värkarna startat, men å andra sidan har mina värkar börjat tidigt på morgonen och ungarna varit ute på kvällen, så vi har ju haft nästan hela dagen hemma innan vi for in! Så man hade lite tid att packa:)

  Ang chokladen så är den helt okej, helt klart värt att köpa och testa!

  kramar

 9. Trivsamma förändringar

  Jag hann heller aldrig packa nån väska då hon föddes vecka 35+2. Om det blir fler barn ska det minsann packas i tid.

  Blir man kvar på bb ett par dagar o får en bebis som suger sönder bröstvårtorna kan det ju vara bra att vara förberedd med salva och vårtskydd redan innan kanske. Inlägg och amningsbh är ju också bra.

  Hoppas du slipper fler krämpor nu!

 10. Jennie- Inredningsglad småbarnsmamma
  2011-10-30 @ 14:50:08

  URL: jennie

  Postat av: Jennie- Inredningsglad småbarnsmamma

  Sv: Njae han var rätt stor. Han vägde 2850 gram och var 45 cm kort. Han hade ett allvarligt lungproblem när han föddes (kongenitalt diafragmabråck) så det är svårt o säga hur han hade mått om han inte hade haft det också. Han blev op när han var 4 dagar. Han hade typ ingen högerlunga men den har växt på sig. Han kunde inte andas när han föddes och ca 1 mån på sjukhus blev det men idag mår han bra som tur är och kommer kunna leva normalt=) Kram

 11. Jessica

  Jag tyckte att videon såg jättekrånglig ut, men man lär sig väl.. Hoppas jag :)
  Den är riktigt snygg iaf och säkert superbra om man bor i storstan :)
  Ha en trevlig söndag!

stats