an awesome life about me

Gravid v36 ♥

Lillknorris väger nu ca 2700g och mäter ca 46 cm ♥

Denna vecka vill jag bara glömma. Den har inte vart lätt om jag säger så. Herr knöl har plågat mig i dagar och på det en magsjuka. Har legat stilla större delen av denna vecka pga detta och jag vill inte ens veta hur ont jag kommer få i mitt stackars bäcken när jag väl börjar röra mig. Jag känner hur löst bäckenet sitter och varje gång jag hostar, nyser eller rör mig hastigt så känner jag verkligen hur benen glider mot varandra. Det gör så himla ont. Hade aldrig så med Wilgot, har ingen aning om vad det är. Kankse är det för att loppan borrat ner sig med rumpen sin. Jobbgit är det iaf.

Men nu så, nu mina vänner är det inte lång tid kvar. 5 veckor kvar till BF. I övermorgon är det PRICK en månad kvar tills hon är beräknad. Så underbart ♥ Ska slänga upp en ”gissa bebis ankomst”-lista snart, håll utkik :D Ska bli kul och se era gissningar, samt vem som faktiskt gissar bäst :D

Såhär såg jag ut i v36 med Wilgot i magen :) Någon skillnad?

Kram♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hanna b

  Hihi, spännande. Förstår att det är jobbigt. Tycker det är astungt nu på slutet utan magsjuka och foglossning. Undrar om du eller jag får först, hehe. Det blir säkert du! ;)

 2. Melanie

  Så mycket vägde min tjej när hon kom i vecka 43. Hon va inte stor minsann…Inte långt kvar för dig nu, vad fort det går! Kul att du får en av varje, vi med:) Känns lite spec på ngt sätt tycker jag:)

  Ja det är jättefint verkligen, men denna gången köper vi nog en billigare variant. Vi köpte ett Pingu till dottern, som hon knappt använde, så det kändes ju lite slöseri med pengarna hehe ;)

 3. R

  Man blir så glad av att läsa om dig! Det verkligen skiner om dig, din familj och graviditet. Finns nog inget vackrare än gravida kvinnor. Önskar dig och familjen all lycka! / Rebecca 17.

 4. cammie

  nej flåt mig. haha . nu ser jag att jag blandat ihop tävlingarna.. cutiepie är jag inte med i ännu. För trött nu på kvällen antar jag så huvudet hänger inte med ;)

 5. cammie

  hi, såg nu att jag redan är med i din andra tävling. Håller mina tummar stenhårt ska du veta! =)

  Vacker är du som bara en gravid kan vara. Saknar magen när jag ser runda bebismagar =)

 6. cammie

  hi, såg nu att jag redan är med i din andra tävling. Håller mina tummar stenhårt ska du veta! =)

  Vacker är du som bara en gravid kan vara. Saknar magen när jag ser runda bebismagar =)

 7. I

  Jag hade fyra års uppehåll. På sistone har jag testat lite någon gång (bland annat på vår bröllopsdag). Min man jobbade på Bolaget innan, och är intresserad av både öl- och vinprovning, så det händer att vi testar någon nyhet.

 8. ruby milo lova

  Ha stackare. När milo låg i magen hase jag ett helvette. Rätt lik din graviditet. Sjuk halsbränna hade jag. Kunde inte gå pga foglossningen från v 15. Blev erbjuden rullstol haha. Sen gick jag upp snuskigt mkt i vikt och var inlagd i v 26 i två veckor pga prematur värkar. Inte fasen kom han förtidig utan 4 dagar försent haha. Lova var rena motsatsen. Ändå bördan ja hade med hene var upprepade urinvägsinfektoner men inte ont i en.enda fog. Men hoppas din böna kommer lite tidigare då :-) när kom wilgot? Vilken vecka?

 9. I

  Hoppas att din kväll blir okej i alla fall!

  Mm.. Det är fantastiskt mysigt med ett litet syskonbarn till till "samlingen"

 10. Lollo

  Åh vilken mysmage du har! Avis här ;) längtar efter nästa flyttar in i magen :) fast jag är inte avis på att du har ont, men jag gissar på att hon i magen tittar ut tidigare än beräknat :)

 11. Emma

  underbar mage =) tänk bara en månad… =) Jag upplever att varm vetekudde lindrar när det känns som om bäckenet ska gå av, både fram och bak.

 12. I

  Hu, hoppas att du mår bättre nu efter sjukan!

  Ps. Igårkväll föddes mitt lilla syskonbarn. Givetvis så fint så att jag genast blev sugen på ett till barn ;)

 13. I

  Hu, hoppas att du mår bättre nu efter sjukan!

  Ps. Igårkväll föddes mitt lilla syskonbarn. Givetvis så fint så att jag genast blev sugen på ett till barn ;)

stats