an awesome life about me

Gravid v37 ♥

Still preggo! :D
Sammandragningarna lugnade ner sig under natten. Idag har jag fått ett par stycken ”onormala” men inte alls med samma kraft, men dom finns där. Det började stråla ut mot sidorna och bak i ryggen igår så det blev lite oroat här hemma men som sagt, jag somnade och det avtog. Loppan vill stanna ett tag till och det känns faktist skönt. Hon får tjocka på sig lite till vilket hon behöver. (Men det hade ju inte vart helt fel att bli av med kulan ;P). Denna vecka har jag mått så mkt bättre. Bäckenet har inte plågat mig så mkt faktiskt och det är bättre med rumpen. Att sedan få beskedet att hon vänt på sig gjorde verkligen denna vecka ♥ En enorm lättnad och det känns som om risken att gå över minskar då hon redan ligger och trycker. Nu längtar jag bara efter att få föda. Nu är det verkligen nära ♥ 26 dagar (plus denna dag) till bf. IIIIIH ♥

Går fortfarande ner i vikt samtidigt som jag går upp. 3,2 kg har jag gått upp sen v7 och det är ungefär hälften av vad allt väger där inne. Med Wilgot hade jag gått upp 1 kg till, 4 kg alltså. Detta är något som oroar mig lite då bebis inte är världens största bebis. Jag äter som jag ska men mer än så blir det inte. Har inget större sug efter att moffa i mig diverse godsaker och annat som jag faktiskt har när jag är ickegravid. Aptiten är verkligen inte på topp. Försöker ta något tilltugg då och då. Ibland önskar jag att jag kunde äta hela dagarna.
Hur var/är er aptit under graviditeten?

Dax att ta tag i den där nedrans bb-väskan!! haha :) Är fortfarande helt lost på vad som ska med. Haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Viola 22årig tvåbarnsmamma

  Jag har ätit normalt under mina graviditeter men inte heller gått upp så mycket. Första gången åtta kilo och andra fem. Båda har vägt kring två och ett halvt kilo men mått jättebra, det är mer risker att gå över tiden än att föda från vecka 37 :)

 2. Ewa mamma till noel och ett syskon på väg bf 21/12 <3

  Åh jag har världens sug efter mat hela tiden. Är i vecka 35. Buhu, jobbigt o va sugen på slisk.. Fast ja är som tur är också sugen på frukt o grönt :D Förresten ser att ni ska få en flicka :) Har ni gjort 4d ultraljud? Tänkte för de där vanliga är inte riktigt o lita på, min pojk skulle enligt de ha vart en flicka men icket ;) Åh jag är såååå nyfiken på vad de är för en filur där inne i magen.. Man vill som kolla i 4d eller vad det nu heter. Hade varit roligt :) Så man kan shoppa massoooor o förbereda.

  Lycka till förresten sen när det är dags :) Trillade in så här i din blogg bara mitt i allt. Fin blogg och bra skriven :)

 3. Emma

  Jag gick ner 14kg på 2 månader sommaren jag var gravid med Greta (född 27feb) sista veckan gick jag upp 4 kg.
  Greta vägde 2595g 44cm vecka 38+6. Dock tror jag inte att jag gick ner i vikt påverkade hennes vikt. Jag själv var pytteliten när jag föddes vecka 40+2 på 2220g 44cm.
  Trots att Greta vas så liten var hon "perfekt" slapp neo osv. Lite slö pga sugklockan och gulsot men det kan ju hända vilken bebis som helst.
  Men självklart är varje dag viktig för hennes välmående :)

 4. sophie, 2barns mamma i mars.

  svar: Hihi visst är hon :D

  När jag väntade Nowalie var jag inte alls sugen på mycket, åt såklart godis och sånt – som vanligt. Men inget extra. Men denna gång med lillebror i magen är jag helt annorlunda, äter gärna massa gott. Men försöker hålla mig till helgerna ;)

 5. Lina

  Jo men det är nog lika bra att ställa in sig på att gå över. Annars kan det nog bli jobbigt. Och sätter det i gång tidigare så blir det ju bara en positiv överraskning :)

 6. Madde

  Oh jag förstår. :) Skönt att det avtog då så bebis får bli lite rundare. :D

  Ohh fy jag tycker själv att det skulle vara väldigt skönt om det varit jag som varit drabbad jag gick ju upp över 35kg när jag var gravid sen vägrade jag väga mig mera. :S Och då kunde inte jag äta alls typ två första månaderna. Konstigt så olika det är.

  Hoppas aptiten kommer tillbaka när bebis är ute.

  Kramar.

 7. Lina

  Ja, fast jag tror snarare att det rör sig om typ 15 – 20 dagar. Är nästan säker på att gå över tiden. Även om jag hellre får några dagar för tidigt :) Men du har ju inte heller lång tid kvar! 26 dagar är ju ingenting, tiden går fort!

stats