an awesome life about me

Gravid

Denna extrema svullnad om magen som jag har fått är inte rolig någonstans. Trodde jag svullnat nog igår men nej nej, idag ser jag ut som om jag är gravid i vecka 30 med Lo igen. Piiinigt!

Så nu ska jag ner och köpa en sån där trosjävel som håller in magen. Haha, jäklar vad utseendefixerad jag har blivit efter barnafödande.

Någon som känner igen sig? :)

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mammaelin

  Jag är betydligt mer utseendefixerad nu! Jag tror jag känner mig mer ”kvinnlig” än innan, vilket är en mycket bidragande faktor ;>

 2. Linda - När 4 vill bli 5

  Sen jag fick barn blir min mage svullen från ägglossning till mensen kommit och gått, alltså minst två veckor per månad. Magen är platt annars men de där veckorna ser jag snudd på gravid ut. Kul, inte! Klart man blir lite utseendefixerad när man äntligen fått tillbaka sin kropp och blivit sig själv igen, man är ju inte bara mamma!

 3. Yohanna

  Men.. varför är du så vätskefylld/svullen på magen menar du? Blev du det i samband med operationen? :( Hoppas det känns bättre med trosorna du kommer finna!

 4. Sara, mamma till tre små troll

  Jag har en klänning som håller in allt fluff och det finns det gott om kan jag lova ;)

  Påtal om att svullna upp så gick jag upp 2,6 kg av att spendera 2 dygn på sjukhuset då allt som åts var tre smörgåsar resten av tiden levde jag på dropp och fstade ett halvt dygn innan jag las in. Tog ungefär två veckor sen hade jag gått ner det igen men nu tre veckor senare känner jag mig fortfarande uppblåst som en badboll :/

 5. Laura Michaela

  Känner igen mig till 150%. Aldrig någonsin har jag tidigare tänkt så mycket på utseendet som jag gör nu :P

stats