an awesome life about me

Grötigt

Igår fick Lo testa på gröt och det var verkligen MUMS MUMS MUMS. Som alltid när hon tycker det är mums så började hon gråta för att det var slut. Tokiga unge ♥ Såhär i början så kan man ju inte ge hur mycket som helst så hon fick gilla läget liksom. Suris Loppan fick avsluta måltiden med en flaska ersättning.

Än har inte magen reagerat negativt, känns super bra. För er som inte hängt med så länge så har Wilgot haft mjölproteinallergi fram till han blev över året så hela Wilgots första år gick ut på att leta mjölkfrikost. Att Lo har fått slippa allergi känns underbart :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Ella fick oxå testa gröt idag MEN som jag trodde, ingen hit här inte. Precis som sin bror. Ha ha ha ha

  Vill passa på att tipsa om sommarens godaste glass, magnum choklad. Grymt god om du älskar choklad. Något att köpa om ungarna är jobbiga en dag ;)

 2. Yohanna

  Hahaha… det var just den där funderingen jag hade i ditt sista kollage, om hon var ledsen för det var slut – eller om hon försökt och kämpat men det var hemskt :) haha.. Gullemulla!!

 3. Carro

  Vad skönt att hans allergi försvunnit. Nova-Lee har fortfarande kvar den :( Jag hoppas hon en dag kommer kunna äta mjölkprodukter!

 4. ruby milo och lova

  Lova slapp oxå allergin. Milo där imot fick tillbaka sin allergi efter 6 månaders mjölkkost och är nu mer känslig än förr stackarn. Tur att man är van vid alla produkte nu.

 5. My

  Ååhh så söt hon är.. o stackaren som blir så ledsen när det är slut.. aaww åh.. :) längtar efter min tjej som är beräknad 4 juli :)

 6. Lotta, Millebus & lill* i magen

  Men gull ungen då!! Tänk vad häftigt att de bara kan gilla något sådär när de är så små i bara vana med flytande mat som "hälls" i dom. Coolt tycker jag. Hoppas hon slipper allergi. Vi var med inne på det spåret ett tag:/

stats