an awesome life about me

Hur bra som helst!

Nu kanske ni vill läsa att det är hur bra som helst med mig men så är inte fallet, sooorry. Jag har fortfarande extremt ont i halsen, hostar som en gnu och nyser som om jag hade haft ett hårstrå i näsan. Men vet ni vad som är bra? Jo att vi numera i vår lilla håla har en läkarmottagning som har öppet både lördag och söndag. Så nu har jag tagit mig i kragen och bokat en läkartid. Visseligen är den privatägd (vilket kostar stålar) men något ska man väl slösa pengar på, eller? Jag har inte möjlighet att gå till vårdcentralen i morgon så detta var verkligen en bra lösning. Hoppas jag klarar mig från diverse dödssjukdomar och andra ting. Låt oss säga att det bara är en vanlig förkyldning, okej? Det blir bäst så och billigast.

Förövrigt saknar jag min lillprins som fått spendera gårdagen och natten hos sin mormor med familj. Jag kände det att han behövde några som ”orkade” leka med honom, som var lite roligare än sin hostande mamma. Visst var det så, han stormtrivs och har skippat det där som kallas gnäll. Han har börjat äta bra igen, vilket lättnad. Igår innan han blev hämtad så hade han hunnit dricka en vällingflaska, äta en halv smörgås och en skål kräm och sedan en HEL barnmatsburk. Jag stod och ritade stora kors i taket vill jag lova. Hörde att han hade ätit middag där borta också. Yey :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats