an awesome life about me

Just idag är jag snygg..


Eller så var jag inte så snygg just idag.

Idag har jag skrubbat av köket, tvättat upp alla Wilgots kläder samt putsat denna skitiga spegel. Nu ska jag sitta ner en stund innan dammsugarn ska få sig en omgång. Köket har jag redan ”sugit av”, men resten då? Om kroppen orkar så ska även moppen få sig en omgång.

Wilgot ligger i sin säng och gråter, tror inte han är så sugen på att sova middag. Vad tror ni? Febern har gått ner till 38 idag, känns skönt. Nä, ska försöka stoppa om min lillprins igen. Vila bör han, annars blir denna dag inge rolig. Kram på er alla! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lina

    För det första så är du verkligen fin, jag menar, sjukt snygg! För de andra så vill ja läsa vilka dina favorit namn var utav alla namnförslag :D typ 10 flick namn å 10 pojknamn :)

stats