an awesome life about me

Lite kalasfoton och ett videoklipp ♥

Mammas fina ♥

Ni som följt med här vet att Wilgot mer än gärna har en hink på huvudet när han färdas på diverse fordon. Wilgot fick igår en hjälm & 3-hjuling utav sin mormor och jag kan säga att ungen vägrade att ta av sig hjälmen. Han hade den på sig nästan hela dagen, så stolt haha. Imorse var det inte lika roligt då hjälmen var tvungen att stanna hemma. Herregud vilken fight vi hade. Ungen gallskrek, han skulle ha hjälmen. Lite köttbullemut så löste sig allt.

(Illa illa illa..man ska inte muta sin barn haha).

Brukar ni muta? Jag kan vara en riktig mutmamma. Fy så jag skäms!


Glöm inte att vara med och tävla HÄR K R A M K A L A S ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elina

  Muta? de är de enda ordet som finns här när det gäller vår största tös :P Hehe ne skämtosido. Men ja, vi mutar vi med!! :)
  Vill bara rekomender en sak när de gäller hjälm, när vi var på 2 1/2 års kontrollen sa bvc sköterskan att den ska vara grönt markerad på bandet under hakan, för ifall barnet skulle fastna i tex ett träd så lossar den upp av sig själv. Han klättrar nog inte i träd, men tänkte om du kanske inte visste :) Vad fin han är er lille son, stora pojken nu ju :) Har ju följt dig sedan du var gravid med även honom, och tiden går verkligen fort :)

 2. Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

  Åh, vilka underbara bilder & vilken jättefin video! Vad stolt han såg ut när han lyckades blåsa ut ljuset & alla klappade :D

  En sån där fin cykel fick Malva i doppresent av några kompisar till mig & hon blir galen när hon ser den eftersom den fortfarande är alldeles för stor för henne & hon inte kan använda den :P Men Wilgot ser ju ut att passa finfint på sin! Full fräs! :D

  Jag vill inte säga att jag mutar; jag f ö r h a n d l a r ;)

 3. carrå - mamma till Isabella

  GRattis till wilgot, vilket fint kalas han verkar ha haft :)..

  Jag brukar muta ibland men bara på bussen/i bilen sånt när hon måste sitta still då åker "mutburken" fram med smårgåsrån och sånt i, haha..Måste man så måste man!

 4. Lotta

  Muta och muta vill jag inte kalla det=P
  Jag kallar det ge och ta=) Om jag får som jag vill så får han något som jag vet att han vill ha, typ russin, frukt, kolla på film. Sen försöker jag ju linda in det så det låter fint "Om vi byter blöja fort så kan vi titta på en film sen" Låter väldigt bra i mina öron ialf=)

 5. I

  Härliga kalasbilder. En sådan cykel fick vår stora också till sin 2-årsdag. Nu är hen 3,5 och cyklar fortfarande flitigt på den.

  Angående mutande så tror jag att alla gör det ibland. Till och med mina barns moster gör det med barnen ibland, trots att hon är barnpsykolog ;)

 6. Ida

  såå söt han är gókillen ! Jag ÄR oxå en mutmamma ;p det funkar ju JÄMT ;) haha ..
  I november är det dags för Williams 2¨års kalas :) , längtar !!
  Hoppas ni får en bra dag , kram på er :)

stats