an awesome life about me

Loppan talar ut ♥

Åh vad jag älskar att sitta och titta på hennes tokiga minspel ♥ Bästa är ändå när ögonen går i kors. Jag dör av skratt varenda gång! GOA UNGE!
(Lite synd att det var så mörkt så kvalitén på fotona blev sämst)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alabamasthlm

  Alltså, nu har jag och min kille fnissat åt de här bilderna så sjukt länge. De är så otroligt roliga och söta – hon är helt underbar! Älskar när hon tittar i kors och den översta bilden till vänster – priceless!!

 2. ylva

  Haha vilken underbar liten serie! Hon är så vacker så jag smäller av och det där med ögon som går i kors känner jag igen ;D Leahs första 3 månader flög ögonen bara omkring men hamnade tillslut alltid i kors ;)

 3. Sandra

  Hur tok söta barn har du? :) Måste medge att du är en outstanding fotograf! Hoppas eran nyår blir super duper med glada miner och inga magbekymmer.

  Kramar till er!

stats