an awesome life about me

Lugna dagar

Dessa dagar har jag verkligen vart världens sämsta bloggerska. Ni har ju knappt få se röken av mig haha. Jag lever i allafall :D Tuttarna mår fin fint och äntligen kan jag sova gott om nätterna. Idag har jag och boobsen vart ute på vår andra shoppingrunda. Dagens uppdrag var att hitta en outfit till systers student som äger rum om 2 dagar och jag lyckades faktiskt hitta en långklänning i sjömansstil från lindex. Så jäkla gött att kunna bära upp såna nu ;) Synd bara att man går runt och ser preggo ut, svullnad som aldrig ger sig. Men ja ja, vad är en bal på slottet? :) Imorgon ska det bakas studentfika, blir cuppisar såklart.

Barnen mår super och likaså pappa S. Tänkte att jag skulle komma igång med bloggen igen, kanske ta fram den där satans kameran och fota lite. Min mapp för maj innehåller 4 foto tillfällen, inte okej! Det brukar finnas två per dag.

Loppan har ju blivit 6 månader nu, stora lilla tjejen ♥ Hon tar sig framåt i smyg nu. Så fort man vänder ögonen till så har hon förflyttat sig. Nätterna är ju sådär roliga eftersom att hon hela tiden lägger sig på kortsidan med fejset bland spjärlorna, tokis. Lo har utvecklas något enormt dom senaste dagarna och man börjar se hur mycket syskonen uppskattar varandra. Lo tycker Wilgot är ap rolig och det är nästan den enda hon skrattar åt. Hon säger pappa hela dagarna, det där med mamma skippar hon. Nåväl, kommer en 6 månaders update.

kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tessah

  Men du! Gud va snygga booobies det vart och passar ju dig perfekt! Inte för små och inte för stora utan lagomt. :D Åhhhh lite smått mer avis jag blev nu. ;)
  Längtar tills jag också kan göra.

  *kramis* :D

  Jättefin bild på Lo föresten.

 2. ♥ Sojkas framtid ♥

  Oj vem som tipsa har jag glömt. :( Jag tittade runt i några av bloggarna jag följer och det var väl någon du gjort designen till. Kan det vara det? Jag ligger efter med kommentarerna och då blir det så dumt. Jätte fin blogg har du!
  Kram!

 3. Sofie, mamma till Teodor och Wilmer

  Finns det inga sådana strumpbyxor med hög midja du kan använda, så magen hålls in lite? ;-) typ ”shape up”-strumpbyxor!
  Sånna brukar jag använda då jag vet att det vankas gottesaker, för min mage har en tendens att vilja svälla upp och se lite smågravid ut då jag äter sånt :-P

  Skönt att du mår bra och är smärtfri nu! :-)

stats