an awesome life about me

Magen och vikten efter förlossningen

Tänka sig att lilla Lo legat där inne i nästan 9 månader. Jag tycker magen gått tillbaka snabbare denna gång än med Wilgot. Har haft (har) sjukt mycket eftervärkar och ”träningsvärk” så det är nog inte så konstigt. Det är lika förvånande varje gång jag passerar spegeln. Är så himla van att se kulan som tar upp halva spegeln :) Än saknar jag den inte, inte för fem öre! Är så otroligt skönt att kunna stänga tjockiströjan :))

Vägde mig igår och jag hade gått ner från 72,6 till 66,9. 2 kg mindre än startvikten med andra ord.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. v

    Jag är så glad för din skull, eran skull, GRATTIS :) Jag är en ny läsare, hittade din blogg för någon dag sen bara och tycker redan om den. Är själv gravid i v.27 med mitt första barn, längtar längtar längtar tills plutten ska komma. Snabbt du fick ner magen, sån tur du hade :) Ha det underbart me din familj! Kram

  2. samantha

    Hej,fin blogg!
    Jag är nybörjare på blogg.se så jag kan inte så mycket och undrar hur man laddar upp en header med en annan stilmall än fashion,och det ser ut som att du vet det!
    Hoppas att du kan svara på min fråga!

stats