an awesome life about me

Mama

Måste verkligen VERKLIGEN göra något åt mitt hår. Risbuske med 15cm utväxt. Ska nog göra det mörkt igen, funderar på att klippa av mig skiten också. Men jag vet sååå väl att jag vill ha tillbaka mitt långa hår och det är ju därför jag sprarat ut håret. Men att skippa frisören har gjort sitt, det är så himla trasigt. Men i alla fall, såhär ser jag ut idag. Har fått på mig lite smink för en gångs skull ;)

Idag är det verkligen VÅR! Tror jag ska plocka fram kavajen, fast det finns ju risk att det blir för kallt. Men ack vad jag längtar efter den ♥ Conversen åker fram i alla fall!

Visst är det härligt när man kan börja plocka fram ”våren”? :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. thess, mamma till savannah

  VAD FIN DU ÄR! :)

  Jag klippte mej förra veckan, så himla skönt!! Jag hade faktiskt fått riktigt långt hår, för första gången sen jag var typ 14, så det var lite med sorg i hjärtat men samtidigt så var mitt hår så slitet så det var inte värt att ha det så långt. Det var liksom så slitet att det stod nästan 90 grader utåt från kroppen hahaha.

 2. Karolina, gravid i v. 40 ♥

  Åh fina du! KLIPP DIG INTE!!
  eller, toppa lite men kapa inte av det. Jag drömmer om mitt långa hår och vill ha det långt NU. Det är så fint till sommaren och våren också. Jag röstar för en liten toppning och en massa inpackning och annat gott som får barret att mjukna!
  :)

 3. Sofie - Mamma till två små

  Plocka fram våren hade inte varit fel inte… FÅr nog vänta lite till här…
  Måste nog till och med köpa ny vår jacka och nya skor!

  En klippning och lite färg hade inte varit helt fel inte, på mitt hår.
  Du ser ju super ut ändå!

 4. Mickan, Gravid v. 36

  Jag tycker du är fin, gumman! :)
  Klippa sig borde jag själv göra, usch vad jag otrivs med mitt hår… Dock blir det troligtvis inte av förrän om drygt två veckor.

  Ja, visst är det mys med vårväder. :)

  Åh, så underbart att jag vann! Vad glad jag blir! Passar perfekt nu ju! TACK TACK TACK! :D Ett mail är påväg till dig!
  Kramar

 5. mary

  SV: Ja stockholm är sjukt underbart : D
  Vem vet , skulle inte vara helt fel att bo där :)

  Ja jätte skönt , igår va det 11+ vår vår :D
  snart slipper man den tjocka vinter jackan :)
  Kram :D

 6. Mimmy

  Svar: Hehe ja bebissjuka är vi allihopa allihopa… ^^,
  Nej men blev det ännumer nu efter missfallet. Var gavid i3 månader utan att veta, trodde i över 10 år att jag aldrig kunde få barn. Men nu är det som ett litet mirakel :')

 7. Lina Johansson

  Invigde mina Converse i helgen.. Frös dock tårna av mej, men det var det värt :)

  Ja en klippning skulle jag med behöva. Har gått med att låta min lillasyster klippa mej, hon pluggar till frisör.. Så det kan ju sluta lite hur som helst ;)

  Ha en fin dag !

 8. Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

  Precis som här! Jisses, mitt hår är KATASTROF med både lång utväxt (ditt ser ju naturligt snyggt ut med utväxten eftersom den tagit sig så långt, haha) och platt, långt, slitet och hängigt hår ;D

  Ska till en vän som gått frisör och fräscha upp det på tisdag, längtar!! Har inte råd med frisörbesök just nu, attans att det ska vara så dyrt :P

  Kram!

 9. Melanie

  Ibland behöver man lite förnyelse;) Men jag är likadan, när jag klipper av mitt långa saknar jag det och färgar jag det mörkare så vill jag ha mitt ljusa igen haha:)

 10. Ika

  Fina bilder! Ja så härligt att våren är påväg :]
  Nu har jag förresten fått hem tidiningen "Vi föräldrar", såg er där, så bra artikel och intressant att läsa och fina bilder på er :)

 11. Blue Velvet - Vegas mamma

  Det syns att topparna behöver lite "hjälp" =) Själv klipper jag mina egna toppar, men har inte haft tid..hehe. Så ja, dom påminner lite om dina just nu… Så du är inte ensam om att inte ta dig tid att göra något med ditt hår =D

 12. Marie

  Jag var trött på mitt hår för några år sedan och klippte då page. Men nu sparar jag ut igen. Har kommit dit som man ser din uppklippning är, typ där där vrigningen eller vad det heter på din tröja är. Jag vill typ få ut 3 dm till =)

 13. Yohanna - Gravid v.23 med "lillebror"

  Hellooooo Mama! ;) Snyggt är det faktiskt – åtminstone på bild! Men varför inte klippa topparna, och göra det ett par gånger med lite tätare intervall så håret får "nytt liv", för det får det verkligen. Å sen tona det till nån mjuk behaglig mörk färg? Tror det blir kanoners. Enkelt och funkis :) (and you got mail.. svara när du har tid..)

stats