an awesome life about me

Mathjälpen Sverige

Just nu har vi ett pågående ärende hos Mathjälpen Sverige. Detta är en organisation som hjälper familjer i kris. Genom att gilla sidan så kan man följa alla ärenden som kommer upp och välja om man vill bli givare till någon. Dessa sidor är helt F A N T A S T I S K A. 

Jag kommer garanterat att anmäla mig som givare när vi är på fötter igen. När Staffan fått jobb och en lön dvs. Hellre spenderar jag pengar på att vara givare än att köpa den där onödiga tröjan som bara ligger i garderoben och skräpar!

Idag kom hem givare hem till oss. Vilken ängel, vi är fortfarande i chock här hemma. Hon hade handlat så mycket mat så vi klarar oss ett bra tag framöver. Hon hade köpt nya vårkläder till barnen och hade med sig en mängder med filmer, böcker och spel. Vi är så otroligt tacksamma över allt. Barnen blev super lyckliga över de nya grejerna och kläderna. Helt ofattbart vilka människor det finns!

Även om vi nu fått hjälp ett flertal gånger är det fortfarande lika svårt att ta emot hjälpen. Det är genant och väldigt jobbigt. MEN jag har nu accepterat att vi.behöver.hjälp. Utan hjälpen så går det inte just nu. När allt fallerar på samma gång så är det underbart att det finns givmilda personer som kan ställa upp och hjälpa. Så jag vill passa på att säga TACK till alla dessa människor som hjälpt oss!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fattiga Mamman

  Hej!
  Vi har också en dålig ekonomisk situation i vår familj, och jag förstår precis när du säger att ta emot hjälp känns genant och jobbigt.
  Vi bor i Finland och har inte likadant som mathjälpen men andra ngos som hjälper med barnkläder.

  Fastän det känns generande att söka hjälp, måste vi tänka att det gör vi för barnens skull, att de skulle ha allt de behöver för en lycklig barndom <3

 2. Emma

  Undrar hur du har råd att gå till frissan och ni har massa fina saker hemma, men inte råd att handla mat? Kan inte era föräldrar/släktingar hjälpa istället för att ni tar emot massa saker från okända? Bara en undring…

 3. Maria Sandström

  Hej!

  Jag har just sänt iväg ett paket med nödvändigheter till er som kommer inom några dagar :) :)
  Kram

 4. Yvonne

  Hej hej.

  Visst är det underbart :)
  Dock är det katastrof att det ens ska behövas.
  Skyddsnätet i Sverige idag ska funka.

  Du och jag har varit i kontakt via en annan sida ;)
  Jag har fått ett gäng påsar med vad jag tror är 134/140, har inte hunnit kolla igenom en.
  Sonen din har väl inte dom stl än men dom växer ju snabbt.
  Maila mig om det kan vara av intresse.

  Mvh Yvonne

stats