an awesome life about me

MED ELLER UTAN TROSOR?

Solar ni med eller utan trosor när ni solar solarium?

20140407-201059.jpg

Jag kan I N T E sola utan. Tål inte tanken av att någon kanske legat där och dragit sin fiffi fram och tillbaka. Även om jag torkar av så skulle jag aldrig lägga mig där näck. Sen att jag denna gång solade i värsta monstertrosorna kanske inte var så bra för kommande badsäsong ;) men skit detsamma, slipper få andras underlivsbaciller!

Dessutom avskyr jag string och andra trosor som sitter mellan skinkorna. Får typ panik och går och drar mig i baken hela tiden >

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zarah Joling

    Jag brukar faktiskt variera lite, så man inte är helt kritvit under trosorna liksom, haha. Men det är ju samma sak att vissa inte tvättar solariet efter sig, man svettas ju ändå en hel del (jag iallafall) så tvättar alltid två gånger innan ;)

stats