an awesome life about me

Min första skjorta ♥

Igår var jag klädd såhär, jag hade på mig en skjorta för första gången i hela mitt liv. Vad tycks? :) Har aldrig någonsin ägt en skjorta så det var på tiden tyckte jag när jag fann den i affärn. Kändes lite halvdant i början, ni vet när något inte känns helt rätt? Kändes som om jag gick runt i en rutig PJ nästan, ”nämen såhär kan man ju inte klä sig”. Men när dagen passerat så kände jag mig riktigt nöjd med mitt kap! Kanske blir det en skjorta till i framtiden :)

Har ni skjortor i garderoben? ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna, Liam och Sagas mamma

  Att byta ut nej och inte mot. Snälla Liam kan du klappa fint istället etc. Funkar rätt bra här hemma. Läste ngn stans att barn i två års åldern har väldigt svårt att hantera nej och inte. Är visst precis så det ska vara ;)

 2. Agnieszka-2barnsmorsan

  Japp har skjortor, men känner mig bara tjock i dem så nu ligger dem där i garderoben:(

  Måste fråga, när du fotar i spegeln sådär… för visst är det spegel? Vad har du för inställningar för att få sånna perfekta bilder?

  kramar

 3. Lina

  Snygging! Fräsch småbarnsmamma :)

  Sv; Ja jag hade för mig att det var något liknande som på BB. Fästa blicken kan hon redan :P Och ja, hon är en lång bebis! Märks på vissa kläder också, haha. Benen är liksom för långa. Men hon har ju som sagt sin pappa att brås på.

 4. Hannah E

  riktigt snyggt min vän :D
  du, när du rensar Lo´s garderob, kasta/sälj inte den där stickade dressen från Newbie. kanske kan låna tillbaka den när vi får nästa bebbe ;) PUSS

 5. i min lilla lilla värld

  Hörredu.. Snygging där!!

  Du.. Hur går det nu med dina 2? Allt kommer ju inte fram i bloggen alltid. Synkar de varandra någorlunda med sömn och amning? Får DU sova? Hiner du med dig själv?

  Jag vet ju precis vad du går igenom och ibland kan det vara skönt att få kräka av sig till någon som sitter i samma båt. Jag känner att inte alla förstår alltid och därför inte kan hjälpa så mycket

  Kram på er

 6. AMZIE ♥ mamma till Viggo

  svar: nej faktiskt så var han en väldigt nöjd bebis! han grejade lite för sig själv i sitt babygym eller hängde ofta med i bärselet. Även om han inte var gnällig och jobbig så tyckte jag att det var jobbigt att han inte sov eftersom att alla säger att alla bebisar bara sover o sooover! :) Haha, men nu är desto värre, efter 2 timmar är Viggo helt slutkörd, men det är inte så konstigt det heller med tanke på hur mycket han far runt.. och blir han för övertrött kan det ta uppp till en kvart att få honom att somna, ongjaekel! :)

 7. Amanda

  Åh, färgen var jättefin!
  Jag hade en skjortperiod i mitt liv, långa, korta, alla rutiga i olika färger. Hehe, så de hänger kvar i garderoben men används nästan aldrig.. Vilket påminner mig om att jag verkligen skulle behöva rensa min garderob… Pust.

 8. Maja

  Jätte fint :) ja. Man känner sig ju inte så bekväm när man inte är van :) ja har många skjortor men använder sällan de, men de är snyggt :)

stats