an awesome life about me

Miniskrutt har börjat sparka ♥

Miniskrutt har börjat sparka!! ♥ Så mysigt!
Vad roligt att så många vill följa med på denna resa. Eftersom att jag gick in i v17 i fredags så har den veckouppdateringen gått åt pipsvängen. Vill ni att jag gör en uppetering kring allt iaf? Annars så får ni vänta till fredag :) Jag ställde mig på vågen hos min mormor häromdagen och den visade ännu mer ner. Jag hoppas innerligt att det bara beror på vågen. Över 1.5kg ner är inte okej.

Har precis vart och lämnat skrutt på dagis, så lycklig han blev. Att jag inte var så lycklig över att släpa vagnen över halva sverige är en annan sak. Haha. Allt för min son, eller vad heter det? Eldriven vagn hade vart skönt. Speciellt i uppförsbackarna. :D


Wilgot tycker numera att kameran är den mest tråkiga prylen i hela världen. Le, vad är det? Haha toker ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lotta

    alltid lika kul o följa din blogg.. skulle vara jättekul och få läsa lika mycket om din gravidet.. för jag följde hela gradviteten med Wilgot…. :-)

stats