an awesome life about me

My man, my everything.

Jag är så lycklig med dig min skönhet ♥

Klippte Staffans hår häromdagen, visst blev det SNYGGT? Känner mig grymt duktig iallafall. Första gången jag klipper en frisyr i hela mitt liv. Vet inte om ni minns hur karln såg ut i håret innan? Men låt oss säga att det var långt, tjockt fluff med lockar. Eller det går inte ens att förklara, förjäkligt såg det ut iaf. Tur att han är snygg, det jämnade ut sig med kaoshåret.

Har vart så otroligt skönt att ha pappa S hemma. Jag mår så himla mycket bättre nu när jag fått andrum i varadagen, då allt inte är måsten hela tiden. Dessutom känns det som om jag blitt kär på nytt, jag är så galet förälskad i min karl ♥ Hörrni, jag tror han gått med på att gifta sig, i allafall innan vi blir gråa och lämnar jorden. Om det nu är när jag är 60år spelar ingen roll, bara jag får göra det hihi. Han har tidigare sagt BIG NO till sånt ”skit”. Fniss!

Nej mina vänner, jag har då hittat mannen i mitt liv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. kelly

  nej gud vad söta ni ser ut tillsammans! :) klart ni ska gifta er! :D ge honom tid bara :) liiite hehe .
  jag och min kille har varit ihop 3 år 6 månader nu och jag älskar honom mer än någonsin :D ville va säga det. hur länge har ni varit tillsammans? :)

 2. Nikita

  Härligt å läsa :-) sådär känner ja för min Daniel med :-) hoppas du får stå brud snart .. Det är en obeskrivlig känsla !

 3. hannarunesdotter

  Ja men skitsnyggt ju! Vad duktig du är! :)

  Skönt att höra att du mår bra. Skitsnygg är du såklart! Puss & kram

 4. Hanna

  Åh vad mysigt! :D Sååå kul att höra om att du är så glad och lycklig. :) Och bröllop är ju det mysigaste som finns! (A) (Ser sååå mycket fram emot hösten och min egen vita dag..) Du kommer bli jordens finaste brud i vitt :)

  Bamsekram!

 5. Yohanna

  Gött!! Eftersom du är så lycklig i dig själv med ditt beslut och operationen, så tror jag du får en allmän kick nu, så bara njut å sug in allt ju!! :) :) Härligt!!!!!

 6. Sofie, mamma till Teodor och Wilmer

  Hahaha jag klippte min lilla Teodors hår för nån vecka sedan, första gången själv (låter alltid min syster klippa hans hår annars, det växer som ogräs!), dock kan jag verkligen inte säga att jag lyckades så bra som du gjorde med din sambos hår! Du var mig riktigt duktig ju! :D
  Tur att Teodor bara är ett barn så han inte bryr sig, blev nästan den där ökända ”pottfrillan”, haha, stackars barn :-P ska se om jag kan ordna till det där…. ;-)
  Tror inte min karl går med på att låta mig klippa hans frilla efter det där, fast det skulle behövas ;-)

  Härligt att läsa om ”nykärs-känslorna”! :D

stats