an awesome life about me

Nu är vi hemma ♥

Har försökt att mobilblogga men det har inte kommit fram idag :( Vi har nu kommit hem och packat upp. Vi skulle ha åkt hem redan igår men beslöt oss för stanna under natten då lilla Lo lever upp till sitt smeknamn ”lillknorris”. Hon knorrar mest hela tiden och de ville läkarna ha koll på. Att knorra är nämligen ett tecken på att dom har lite svårt med andningen, något dom kan få vid snabba förlossningar. Men vår lilla tjej har inga problem alls, hon gillar helt enkelt att knorra. 3 olika läkare kollade på henne och alla konstaterade att hon andas super fint, inga andra fel har hittats heller.

Nu ska vi gå och handla lite mat och lite kläder i mindre storlek. Vi hade bara 2st bodys och 1 pyjamas i 50 och dom är nu smutsiga. En overall behövs också då den vi är på TOK för stor. Känns skönt att kunna gå smärtfritt såhär dagen efter förlossningen :D

Åh jag är så LYCKLIG! ♥
Jag har så mycket att berätta!! :D Uppdatering om allt kommer senare :))
Jag kan inte förstå att jag nu är 2barnmamma. Världens lyckligaste Denise! Jag älskar min lilla familj ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Men tack! Och detsamma om din lilla tös :) Härligt att ni är hemma nu! Ser att du redan knåpat ihop en förlossningsberättelse, längtar efter att få sätta mig ner i lugn och ro och läsa den, spännande! Men vi får gäster nu så hinner inte. Men då har jag något att se fram emot senare under dagen, kram!

 2. Anonym

  skönt att läsa att ni mår bra.. :) antar att du inte sprack eller något liknande om du inte har ont..
  stort grattis igen..

  kram och ta hand om er

 3. Sofie

  Vad underbart det låter, 2 barns mamma!
  Är lite avis att du mår så jäkla bra efter förlossningen redan men för vissa e det ju så. Måste vara toppen! Jag kämpar fortfarande… Men om någon dag e hon ute ;)

 4. Johanna

  Så fantastiskt underbart!! Förstår att det är en känsla att inte går att beskriva med ord, itan måste upplevas :)

 5. Emma

  Grattis till din lilla! :

  Hittade hit till din blogg idag och kommer nog att fortsätta titta in. Jag väntar min tvåa den 18 december och har en kille som väntar på att bli storebror.

  Skönt att kunna vara uppe och röra sig normalt efter en förlossning!

  Lycka till med allt!!!

 6. Lynn

  Det ska bli väldigt roligt att höra vad som har hänt bakom kulisserna, att bli två barns mamma var underbart det håller jag verkligen med om.
  Hoppas att ni hittar några fina kläder till LO.

stats