an awesome life about me

Ny design ♥

Har setat och pillat på en ny design och nu känner jag mig tillräckligt klar för att lägga upp den. Lilla Lo har ju kommit till världen nu så lite nytt behövdes allt. Får se hur länge jag nöjer mig med denna, brukar ju tröttna så fort :) Säg gärna till om den ser hel knäpp ut hos er.


Ser du den inte? Tryck på f5 ♥
Nu ska jag försöka ta tag i alla dessa miljoner till kommentarer som strömmat in under denna vecka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Jag använder safari, och på min skärm ser allt lysande ut! Himla fint!

  Nu har fästmannen här hemma ägnat flera dagar åt att be mig fråga om du gjort hela din bloggsida själv? Kodat för allt, på egen hand? SÅ jag tänkte att jag kunde posta frågan i en liten kommentar. :) Om du får tid över någon gång (vilket inte är så troligt med små barn i huset) så får du hemskt gärna skicka iväg ett litet svar.

  Kram!

 2. Stina
  2011-11-30 @ 08:18:19

  Postat av: Stina

  Ääääntligen kan jag kommentera! Har inte kunnat säga grattis ju, så – GRATTIS!!!

  Läser och ser tillbaka på hur vi hade set med två små i början! Det är tufft! Men ni får igen det sen! Tro mig, det blir bättre och nu är det underbart att se hur de små leker! Hoppas Los mage snart är bättre! Kram!

 3. Novembersara.

  Blev så fascinerad av din förlossningsberättelse här längre ner! Jag älskar att läsa sådant och i april/maj någon gång kommer jag att ligga där själv!

  Och du, du såg ju nästan kusligt fräsch ut på bilderna för att precis ha tryckt ut en unge! Skitsnygg är du!

 4. Elina

  Hehe nej det förstår jag, speciellt inte som nybliven 2 barnmamma heller, det var mer på skoj :)
  Okej, vad är det för något då? kan ju ingenting… haha

 5. Angelica

  Åhh så fint du har fått det här :)
  Klart att lilla Lo ska få vara med nu :D tihi.
  Så himla gullig bild på henne längst ner när hon tittar in i kameran <3

  Bloggdesignen ser inte ett dugg knasig ut här iaf :)
  och jag använder google chorme webbläsare =)

  KRAM

stats