an awesome life about me

Så himla fet.

Glöm inte att vara med och tävla om en Bärsele från BABYBJÖRN. Tävlar gör du HÄR! Lycka till!

Kebab igår. Pizza till lunch. Donken till middag. Nyttigt va? Ska nog föräta mig på sådant som är grönt nästa vecka. ♥
Har precis påbörjat min lediga helg och den ska spenderas med nära och kära. I morgon ska vi hem till mammsen och grilla. Hoppas på mega fint väder så vi kan vara ute hela dagen. På söndag ska vi förhoppningsvis träffa gammelkusin Amanda, en av Wilgots favoriter. Nu ska jag bara njuta av lugnet och vänta in S och middagen. Är totalt slut i kropp och själ så om jag känner mig rätt så somnar jag efter maten haha. Men vi hörs i morgon alles. Ha det grönt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica ♥ mamma till alicia ♥

    SV: Ah det är sjukt roligt :) Tänka sig att ett objektiv kan göra så mycket! Hade egentligen hellre velat ha 50mm men funka ju som sagt inte med autofokus, men jag är supernöjd ändå :)

    Hoppas ni hade en trevlig valborg igår!
    Kramis

stats