an awesome life about me

Storbarnet imponerar ♥

Wilgot har under dessa dagar visat intresse för att färglägga teckningar, något han aldrig visat oss förut. Jag visste inte ens att han kunde? Mitt i allt målande så fann jag denna och jag är GRYMT imponerad. Ser ni alla färgval? Blått på hjul och fönster, gult på lyset och rött på bilen. Himmel och bananskal vad stolt jag blir ♥ Han kan så mycket mer än vad vi tror vår lilla gosse.

Nu blir det att shoppa loss på målarböcker. Denna labanbok samt denna målarbok för nybörjare tror jag skulle uppskattas hos vår konstnär ♥

Ihh så stolt man kan bli ♥ Kankse inte är så imonerande i era ögon men hos oss är det STORT :) Från ingenstans har hans färglagt en bild med OLIKA färger. Dessutom färger som stämmer överrens med hur en bil faktiskt ser ut. Nej, stoltare mamma får man leta efter just nu :D SÅ DET SÅ! (:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  För att vara gjort av en 2,5 åring så är det jäkla bra gjort måste jag säga!!! Vår Anton i samma ålder gör mest streck och kladd så jag ör impad iaf!

  Vår i Ullared i söndags o då köpte jag loss på målarböcker. Kostade bara 3 kr så kanske ska kasta fram en sån o se om vi har en livande konstnär här oxå? ;)

 2. Angelica- Mamma till Leia & lillasyster i magen <3

  sv;
  ja jag vet, visst är det lustigt hur man ändrar sig vad det gäller foton :)
  Älskar svartvitt verkligen, men snart tröttnar man säkert.. Sen kan jag tycka att vissa kort absolut inte passar som svartvita, håller du med? :)

  Ah okej, helt underbara var dom :)
  Gillade verkligen stilen =)
  Åh ullared, nu fick jag ett sug att åka dit, men det skulle jag aldrig orka nu som detta gravidmonster jag är=) hihi..
  KRAMAR!

 3. Sandra & bebis i magen

  Sv: jag jobbar på ett ställe som heter Albert & Herbert, ett lågprisvaruhus som Ö&B :)
  Antar att det är lågprisvaruhusen som säljer de bara, det är ju ett billigt porslin! Men jag har för mig att jag har sett de i en inredningstidning förr, kan dock inte säga vart "reklamen" kom ifrån för shop!

 4. Kristin-mamma till Milo

  Såå fint er lille konstnär har målat! Klart ni är stolta över det, jättebra för att vara under 3 år gammal. Jag som är pedagog ser så mycket när jag är ute och att som W gjort, välja färger till olika delar är ett stort kliv! Nya Picasso? ;)

stats