an awesome life about me

Storebror möter lillasyster

Storebror, det har han verkligen blivit. Stora fina Wilgot, så stolt jag är över dig! ♥

Igår eftermiddag kom storebror Wilgot hem. Det var en stolt storebror som hoppade upp i soffan brevid pappa Staffan. Han började genast dela ut pussar och kramar, dom tog aldrig slut. Han talade om var alla kroppsdelar satt och flinade fånigt så fort Lo lät. Världens stoltaste storebror. Han ville genast hålla Lo och efter första gången i famnen har vi kanppt fått låna henne. ”Mi hålla” är orden vi får höra här hemma. Jag är förvånad över hur han har tagit det. Han är så snäll. Visst råkar han ibland peta lite väl hårt men det är ju inget medvetet.

När mamma skulle mata syster
för första gången i storebrors sällskap så blev det en hel del tårar. ”Mi hålla” grät han förtvivlat, tårarna sprutade. Så är det än och vi försöker alltid få honom på andra tankar. Mamma måste få den tiden med lillasyster. Det går över efter några minuter men han håller alltid ett öga på vad som händer där i soffhörnan.

Wilgot kallar lilla Lo för Mooo.
Jag smälter varje gång jag hör det ♥ Det kunde inte bli mer perfekt än vad det är just nu. Jag är hög på kärlek, hög på livet. Jag är så otroligt stolt över mina 2 barn, Wilgot och Lo. Jag har världens finaste Staffan och mitt hjärta dunkar just nu extra hårt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  sv: jaa du var jätteduktig! :) nu har du äntligen fått henne efter låång väntan. måste vara skönt att kunna gå och stå igen med mindre smärta?
  jag är så avis på er fina lilla familj må du tro, precis så vill jag oxå ha det! :) kramkram

 2. Mikaela

  Ååå GRATTIS till lillasyster. Vi väntar nummer två i maj här hemma och ser lite extra fram mot det ögonblick när storebror får träffa bebis. Syskonkärlek. Stora kramar från Skåne!

 3. Helen

  Vilka fina bilder på den stolta brodern.
  Och vilken förlossnig du hade , det kan man säga gick undan .
  Fortsätt att mys denna advent .
  Kram

 4. Josefin - Melwins mamma

  åh varje gång jag kikar in här så blir ja den där mamman som sitter och säger ååååh, nämen titta, vad söött, åååååh och snyftar lite. Lite som om jag liksom "delar" glädjen.. För vet du ? jagär så himla glad för eran skull är det inte lite konstigt men tanke på att jag aldrig träffat er? och wilgot är ju så himla stolt , nu börjar jag böla igen.. du får inte lägga ut så himla fina kort, jag sitter ju här och snyftar varje gång.. Gud vad fint, de är nog allt jag kan säga. så jäkla fint… ta hand om er.<3

 5. Elli

  Åh, kära nån! Så otroligt söta dom är!

  Vilken häftig förlossning! :D Min mamma gjorde samma sak, höll emot hela vägen till BB (Ca 30-40 minuters bilresa) :)

 6. Elin

  Men ååh, underbara bilder på syskonen – så himla mysigt för er och vilken duktig storerbror Wilgot verkar vara :) Ang gulsoten så hade Alva också gulsot när hon var nyfödd och var rätt så gul, men hon behövde aldrig sola utan det gick bort av sig själv efter någon vecka eller två! Kram och ha en fin kväll

 7. Annica

  Vad härligt att det gick så bra! När jag själv blev introducerad till min lillasyster så gick det mindre bra kan man väl säga ^^ Mamma försökte allt men jag kunde inte riktigt tollerera henne förrän jag blev typ 10-12 år! (hon föddes när jag var 2 år)

 8. Denize - Ensam morsa till E&E i Spanien - Foto

  Men åh så gosigt! Lille W, sötnosen.
  Emilia vågade knappt hålla Elian i början och då var hon ju bra många år äldre än Wilgot.
  Sedan blev hon extreeeeemt svartsjuk och kan vara det än idag. Dom är i och för sig galet svartsjuka på varandra, båda två nu :P

  Men hur som helst… jättemysiga bilder! Kram på er

stats