an awesome life about me

Större bröst!

Idag är det 8 dagar sen jag la mig på operationsbordet och opererade mina kära boobis.

Är galet glad över att det gått så fel fritt (peppar peppar). Framför allt att huden har klarat det så pass bra som den gjort. Har fått några små små bristningar trots att jag lagt in ”så mycket”. Tycker brösten växer mer och mer för var dag som går. Dom sjunker ju ner och tar form, kanske är det därför dom känns större. Bilden på boobisarna ser lite konstig ut då tuptoppen trycker, men det får ni ta.

Ganska många funderar på varför jag valde att sätta snitten under brösten och inte i armhålan. Finns många för och nackdelar men vart man lägger in implantaten. Lägger man snittet under bröstet så hjälper själva snittet att hålla implantatet på plats och är också den vanligaste platsen. Läkningstiden blir mildare och kortare om man lägger snittet där i stället för armhålan. Dessutom slipper man bära sportbhn och bröstbandet lika länge. Jag har hellre ett snitt under tuttarna (jag ser dom inte själv och den enda som kommer se dom är Staffan) än att tampas med ett snitt i armhålan. Armhålan visar jag varje dag mer eller mindre medan tuttarna visar jag endast för Staffan ;) Snittet ligger i bröstvecket vilket gör att bröstet hänger över det kommande ärret. Ärren kommer bli finare än dom som har ärr i armhålan :)

Men allt detta med sillisar och bröstoperationer handlar om smaksak. Allt i från storlek, klinik till implantat och snitt. Valet är ens eget och görs utifrån vad man själv önskar :) Hade jag gjort en bröstoperation för att jag skulle visa brösten hade jag gjort det i armhålan, just för att undvika att det syns. Men för mig är det tvärt om just nu. Varför ska jag ha ärr i armhålorna när jag kan ha det under brösten som jag aldrig kommer visa? :)

Jag är fortfarande helt galet kär i mina bröst. Så jäkla snygga (japp, självförtroendet är på topp vad det gäller dom). Dock ser jag fortfarande ut som jag gått upp 20 kg vilket inte är lika snyggt. Ställde mig på vågen igår och fick mig en smärre CHOCK! 69,5 KILO!! Helskotta, jag vägde 64 innan OPn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Vad roligt att du är nöjd, det som är det viktigaste. Har själv gjort en förstoring, fast jag la mitt snitt i armhålan och måste säga att ingen skulle kunna se ett ärr där:) Man lägger alltid snittet i ett naturligt veck i armhålan. Jag kan inte ens själv se vart ärret är även om jag vet att det är där:)

 2. D

  Svara gärna till min mail :)

  JAg har C nu och skulle gärna göra bröstförstoring som dig under tuttarna då jag är tvåbarnsmamma och gift och tänker förbli det. Vill bara förstora tuttarna för min egen skull. Jag skulle vilja ha DD eller liknande, alltså stora då jag är lite kraftig.
  Men blir det mycket bristningar eller kan man göra så stor ändring och hur mycket får man betala ungefär och vad är det som kan hända om det inte går felfritt och hur bedövad är man osv? :)

 3. Ida - Mamma till Alfons

  Åh, jag vill också! Hade stora fasta bröst tidigare men nu efter graviditet och amning så hänger dom och är inte alls lika fylliga ”/ Någon gång hade jag tänkt fixa det. men det får bli senare när ekonomin tillåter!

  Riktigt snygga i alla fall! :)

 4. Lotta, Millebus o lillebror

  Vilka galet snygga tuttar du skaffat dig!! En sån där genomgång blir de för mig med när vi är färdiga med barnskaffandet;) vad härligt att höra att du är nöjd och att de gick bra. Kram

 5. Annica - TÄVLING I SAMARBETE MED MAM

  Ser ju hur bra ut som helst! Funkar snitt under boobsen bäst för dig så var ju det helt klart det bästa beslutet :) Av tejpen att döma är det ju ändå ganska små snitt de gjort?

  Gjorde för några år sedan en operation i magen där de gick in genom 4 hål. För det första blev det ganska små snitt men ärren har, med tiden, krympt ganska mycket. Plus att det bleknar så inom 3 år kommer det ju inte synas nått :D

 6. overleva

  Nice booobs! :) Förstår du är nöjd som sjutton. :)

  Sen hatar jag alla dessa negativa kommentarer. Ser du fått en kaxig en. Fan.. usch för sånna!!!

  KRAM

 7. ebba

  efter lo klagade du på att du blivit ”för” smal, och nu att du gått upp i vikt. Du behövde inte ett par nya bröst, utan självkänsla och lite vett.

  DENISE SVARAR:

  Så bra att du konstaterar åt mig, så jag slipper göra det själv. Börja L Ä S bloggen så kanske du börjar konstatera annorlunda.

 8. Emma - mamma till två

  Härligt att du är nöjd!
  Hade nog resonerat som du angående snittet tror jag. Brösten visar man ju i normalfall bara för den man är tillsammans med. Armhålan är ju lite mer ”allmän” :)

stats