an awesome life about me

Svaren ♥

Hur känns det att ni kommer ha två så små barn samtidigt? Som när båda blivit så ”stora” att trotsen kommer osv? :)
SVAR: Lite som en komisk skräckfilm med en klick kärlek. Jag vet att jag kommer möta på tillfällen då jag bara vill slita av mig håret och gråta. Ser mig själv stå och flämta i hallen då båda ungarna ska ha på sig vinterkläderna, den ena gör i blöjan och den andra skriker, av med kläderna, byta blöja, på med kläderna, iväg..o nej vi har glömt något, upp igen, upptäcker att den andra också gjort i blöjan, svetten rinner, av med kläderna, Wilgot tjatar och gråter..trösta trösta.. och där är  stubinen inte lång…Men det kommer att vara underbart att ha två små liv hemma. Dela deras glädje och sorg, se dom tillsammans och växa med dom. Visst kommer det bli en utmaning men det var det med Wilgot också. En underbar utmaning kommer det att bli ♥ Längtar till den dagen vi faktiskt har våra 2små liv hos oss. Kan inte föreställa mig att Wilgot ska bli äldre så det där med 2 trotsiga(re) ungar tar vi då haha :) Tänk att Wilgot ska bli 4år, 7år och ja alla andra åldrar? Helt ofattbart! :D

Hur mådde du i början av din graviditet? Är den här eller den innan jobbigast?

Vad jag vet så är du rätt så ung hur är det att vara ung mamma?

SVAR: Jag mådde precis som med Wilgot. Ytterst lite illamånde på morgonen, hjälpte att sitta ner med ett glas vatten och smutta på. Sen var jag väldigt trött och känslig. Men inte mer än så. Jag har haft tur!

Jag trivs med att vara lite yngre till åldern. Men någon ungmamma känner jag mig inte som :)

Är du nervös inför förlossningen? :)

SVAR: JAAAAAAAAAAAAA! Eller mer rädd. Jag är rädd för att mitt vatten ska gå. Ni som hängt med vet ju att jag måste ringa ambulans om mitt käraste vatten går. Jag är rädd för att jag ska föda hemma eller på vägen. Värkarna är jag inte rädd för, dom längtar jag mer efter. Dock är jag väldigt skraj för att spricka. Att känna hur mitt undre liv sakta men säkert åker isär var ingen höjdare om man säger så. Det var det ända som gjorde ont PÅ RIKTIGT. Vill hinna ta lite lokalbedövning denna gång. Någon EDA blir det inte, noway. Om mitt vatten skulle gå skulle jag bli nervös.. Eller ja, om förlossningen startade överhuvudtaget. Jag vill hinna in, thats all (:

Vill bara säga TACK för att din blogg finns!
Har det jättejobbigt just nu i livet, och din blogg får till viss del mig att vilja jobba framåt. Den är så fantastisk! Är i tonåren, och då, som du säkert vet, så är det som mest jobbigt. Jag undrar: När du var i tonåren, hade du det jobbigt då? Med isåfall, vad? Känslor? Kompisar? Familjen? (Du behöver inte svara på den frågan om du inte vill), ville bara kanske få lite tips på hur det är bra att tänka, så att det inte blir alltför jobbigt..!

Min andra fråga är, vad tror ni att skruttan ska heta? :) Några namnfavoriter? :D Isåfall, vad? :)
SVAR: Tack gulle du för fina ord ♥ Jag hade det jobbigt till viss del. Men jag har alltid vart en ganska så stark person som stått på mig och borstat av problem. Tagit det mesta med en klackspark. Men alla har vi någon gång haft problem under tonåren. Man ska platsa, se bra ut, utvecklas, veta vad man vill, bli kär, göra slut, bråka med familjen, dricka alkohol, göra dumheter. Klart det blir jobbigt för en själv. Jag var en såndär rackaronge som inte lyssnade och gjorde dumheter, tyckte att mamma var dum i pallet som bara skällde och skällde. Mitt tips är att strunta i och jämföra sig själv med andra och försök inte vara någon du inte är. Lyssna på dina föräldrar och prata med varandra. Det är verkligen super viktigt. Den dagen jag och mina föräldrar började prata, den dagen blev allt så mycket bättre.  Ta vara på dina vänner/vänn, håll hårt i dom. Ta reda på vem du är och vad du vill göra, acceptera dig själv för den du är. Alla är vi unika. Jag älskade att vara mig själv och jag är fortfarande nöjd med hur jag var som person. Jag är inte nöjd med vad jag gjorde dock. Finns mycket jag ångrar från tonåren. Ta vara på skolan förbövelen! Det är något jag ångrar så mycket.

Vi har ingen aning om vad lillknorris ska heta men självklart har vi några favoritnamn.
Wilda, Wega och Elwira är några av mina favoriter :)

I vilken vecka plussade du med båda barnen och vad var dina första symptom?

SVAR: Med Wilgot plussade jag i v8-9 någongång. Svårt att veta symptomen när man aldrig vart gravid förut. Hade dessutom lite blödningar, liknade dom precis innan man får mens. Då hade jag ömma bröst, trötthet och svullen mage, precis som innan man får mens. Det var därför jag testade mig så sent. Gick liksom och vänta på att den skulle börja då jag hade blödningar men ingen mens kom och då slog tanken mig, vi testade och plussade :)

Med lillknorris så kände jag från dag 1. Helt sinnes! Brösten ömmade på det där speciella sättet och jag bara visste. Men gravtesten visade såklart negativt då det var så tidigt. Trodde jag var skengravid. Men jag testade mig 3 gånger och 3de gången (efter 2 veckor) så visade det ett plus :) Samma symptom som med Wilgot men denna gång visste jag det med en gång.

Har båda dina barn varit planerade?
SVAR: Vi börjar med Wilgot. Han var så oplanerad som han kunde bli. Jag och Staffan hade vart tillsammans i mindre än 4 månader när vi fick plusset. Men att han skulle få stanna i magen min var det ingen tvekan om. Han var oplanerad men blev planerad ♥

Lillknorris var planerad men blev oplanerad haha. Vi försökte en gång och efter den gången så beslöt vi oss att vänta pga att vi inte visste hur det skulle bli med vårat jobb, det skulle stänga inom kort. Men den  enda gången blev lillan till och allt löste sig med tiden :) Så ja hon var planerad i det stora hela :) Berättelsen om henne finns HÄÄÄÄÄÄÄR!

skulle inte du kunna visa hur du lockar ditt hår i någon video? :)
SVAR: Visst kan jag göra det! Super lätt att göra :)

Vad är ditt drömyrke?
SVAR: Oj vilken klurig fråga. Jag älskar att jobba med människor av alla dess slag, unga som gamla. Mitt drömyrke är nog att få jobba på en verksamhet för barn i behov av särskilt stöd, down syndrom tex.

Om ni har några fler frågor så är det bara att fråga på :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hur mycket blödde du under din blödning i grav? och vet du ungefär när du fick den? var det bara så med wilgot eller med båda?

    Är så att jag misstänker att jag är gravid trots att jhag har en liten blödning, så blev lite nyfken ntu, vore tacksam för svar och alla detaljer du vågar ge ut då jag börjar bli knäpp här hemma, haha

  2. Elli

    Hej!
    Jag undrar varför du är rädd att inte hinna in? Gick förlossningen med Wilgot väldigt snabbt, eller är det något med denna graviditet som gör att du har bråttom in?

stats