an awesome life about me

Sweatshirt från MINYMO


Fyndade denna tröja till ett SUPERPRIS. 139kr för denna goding från MINYMO är ett riktigt kap om ni frågar mig ;) Tröjan kommer från underbara Cutiepie. In och fynda ni med, upp yill 60% rea på hur mkt som helst! Wilgot kommer bli mega glad när han kommer hem och får syn på denna. Han är helt galen i stjärnor och vad finns på tröja om inget mindre än stjärnor! Glad Wilgot = glad mamma ♥ Nu har ungarna så mycket kläder så hälften vore faktiskt nog. Lo´s växa låda är redan överfull, likså lådan med 50/56 kläder som hon anvnäder nu.

FÖR mkt barnkläder, känner ni igen er? ;)

Ska snart ta och rensa lite i Loppans garderob och denna gång ska allt som är användbart och försmått bort. Så är det bara! Jag kan inte ha varenda utrymme till kläder som barnen inte längre kan ha. Måste lära mig att göra mig av med dom helt enkelt. Kanske blir en bloppis i framtiden, om det lockar dvs?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anna

  hej, hoppas du har haft en mysigt jul? :)

  vill du tjäna pengar snabbt, smidigt, enkelt och gratis på din blogg? kika in på min blogg isåfall, så kan du läsa å se bilder om hur det går till. det funkar verkligen, jag har tjänat ihop över 2000kr på två dagar!! :)

  du får ha en bra onsdag! :) kram.

 2. Nina

  usch ja har en jobbig natt varje natt, så det va inge speciellt just då för min del. bara förjäkligt tröttsamt å va trött hela tiden!

 3. Anonym

  Bloppis är ju kanon för dej som har så många & trogna läsare!!? Själv handlar jag i princip bara begagnat och jag kan loooooooooova den lillans garderob är full. Mer än full. Men jag måste göra en sjuttioelfte rensning sen, för jag har bestämt att jag ska försöka ändra "stil" lite för henne – inte bara ta emot allt vi får och så.. Vara lite mer kräsen, och köpa mer "fina" och "guliga" kläder utan en massa tryck och sånt som känns lite passé för henne.. svårt å förklara :)

stats