an awesome life about me

Tillbakablick ♥

Jag älskar att sitta och titta tillbaka i fotomapparna på datorn. Jag förundras fortfarande över hur fort tiden går. Jag hinner inte med, har det verkligen gått ett år sedan dessa foton togs? Känns som om det var igår vi satt där, jag, Wilgot och pappa S bakom kameran. Ett år har verkligen gått och mycket har hänt. Denna lilla kille är numera 2 år och blivande storebror. U N D E R B A R T  och helt ofattbart ♥ Tänk, om ett år sitter jag där med 2 gosungar, en på 3 år och en på 11 månader. Jag är så lyckligt lottad, så tacksam över vad vad mitt liv har givit mig. Jag ska aldrig ta det för givet, aldrig. Man måste verkligen ta vara på tiden, stanna upp och försöka minnas nuet. Vi glömmer snabbt och det är bra tur att man kan fota, filma och skriva ner sin vardag. Att få dela med mig utav min vardag är guld värt tycker jag. Allt finns sparat och jag kan sitta och blicka tillbaka på det jag vart med om.

Tack mig själv för att jag började blogga. Tack till alla er som faktiskt läser mitt struntprat ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sammy

  Hej,jätte fin blogg!
  Vad ska Wilgot´s syskon heta?,eller alltså har ni kommit på nått namn än?
  Wilgot är ju bara fööör söt så hans syskon kommer nog oxå vara jäättte söööt ;)
  PS Älskar din blogg!!

 2. Lotta

  Vilka mysiga bilder. Tiden bara flyger iväg så det gäller att stanna upp och njuta. Lätt att man bara kör på annars. jag kan knappt fatta att Milton varit en liten bebis när jag kollar på kort, den tiden känns så långt borta fast det bara är två år sedan, sjukt

 3. maria

  Jag håller med dig. Det är sjukt kul att blicka tillbaka. Och det är användbart. Som en uppslagsbok.. HAha.. Bara att kolla arkivet så hittar man dom flesta svaren :)

 4. Babydjungeln - Jeanette

  Ja tiden går hur snabbt som helst

  Jag har båda babydjungeln och så en privat blogg till Alice och det är skönt att kunna titta tillbaka på. Tror också de blir nöjda med det när de blir större –

  kanske man ska göra det till en pdf bok sen…. hmm

 5. Denize - Ensam morsa till E&E i Spanien - Foto

  Jag brukar också sitta och kika tillbaka rätt ofta och jovisst går tiden för himla fort? Hinner inte heller med.
  För ett år sedan bodde vi i snö, jag var olycklig och konstant trött… idag bor vi i solen, jag är lycklig och fortfarande trött (haha) men man klarar av det bättre nu.
  Tänk så mycket allt kan förändras och så fort ungarna utvecklas. Underbart men skrämmande!

  Tack för att du delar med dig av ditt liv och jag är SÅ glad för att jag får följa er! KRAM

 6. Tove

  Åh, vilket härligt inlägg. "Tack mig själv för att jag började blogga" – I love it!
  Jag är också så glad att jag började blogga, har bara gjort det i drygt tre månader, men det känns så fint att spara allt på samma ställe.
  Tack för dagens inlägg!
  Kram:)

stats