an awesome life about me

Tips och shoppingförbud.

Hur söta var inte dessa? Jag tror jag är kär. Älskar moln och har alltid älskat randigt. Fasiken att man har shoppingförbud :( Dom hinner säkert ta slut innan jag ens kan tänka på att köpa dom. Denna månad blir inte rolig rent ekonomiskt. Har ju vart halvtidsjukskriven i tro om att jag skulle få andra halvan från FK men neeeeeeeej, får bara 1/4 tydligen. Så ja, det ekar lite smått de nästkommande månaderna :P Men man kan alltid fönstershoppa! :D

Lindex har så fina PJ´s, tycker inte ni det?
Tycker däremot att Kappahls håller måttet mer. Älskar deras längd på pyjamasarna, plus att dom inte tappar färgen lika lätt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. I

  Ja, visst gör man. Vår stora är född 2008, min systers stora 2009, min lilla 2010 och min systers lilla 2011. Vi skickar kläder fram och tillbaks. Bäst är att min systers sambo är väldigt högavlönad, så att de köper mycket nytt fint ;)

 2. I

  Mycket fina! Jag köpte Lindex-pyjamas. 2 pack för 50 kronor när det var halva reapriset. I mars kommer säkert de här på halva reapriset ;) Dock hade jag visst inte behövt handla några alls, för igår lånade min syster ut tre stycken "nya" till min lilla, som hennes stora vuxit ur.

 3. Anonym

  se det från den ljusa sidan att ni har inköpt kläder till bebisen! (som jag förstått, sen har ni väl kvar sen wilgot??!) så det e ingen kris…. sen vill man ju ha mer för det finns så otroligt mkt söta bebiskläder men det e en annan sak :P hihi

 4. Jannie

  supersöta!Men håller med om att deras är sådär i kvalitén.Krymper ju på tok för mycket…
  TACK du!Ja jag behöver verkligen allla lycka till som finns.Vinner aLDRIG.Inte ens på Liseberg…
  Kram på dig

 5. Martina- mamma till tre

  Emelie har den fina rosa pyjamasen med vita moln på från Lindex och den är en favorit! Ett plus är också att den har knäppning i HELA grenen/ båda benen så man slipper lirka ut ett av benen, minuset är att den tappar färgen…

stats