an awesome life about me

Together

Okej jag erkänner. Im falling down in the mobilträsket you know. Fasiken detta får inte bli en långvarig vana ;)

Har haft en helt okej dag. Wilgot har gråtit hela dagen förutom en stund då momooo var på besök. Loppan har haft feber och inte alls vart på humör. Otippat va? Att båda ungarna leverarar samtidigt alltså. Men trots detta har vi haft en mysig dag. Jag har då gjort allt i min väg för att roa storplutt. Vi har ”lagat mat”, målat och städat mest hela dagen, sånt som han gillar. Ungen KLÄTTRAR på väggarna är hemma. Hade gärna vart ute en stund idag men då det regnat och blåst som innebängen så vill jag inte slita ut Lo som har är febrig. Lilla Looosan ♥ Hoppas på bättre väder imorgon :)

Jag har verkligen tänkt på en sak idag. Varför är vardagen roligare när man har någon att dela den med?
Alla dessa små ögonblick då hjärtat slår extra för att man charmats till tusen eller alla små framsteg som barnen gör. Dom stunderna är så mycket mer värda då vi får uppleva dom tillsammans och bra mycket roligare. Nej, jag är verkligen inte gjord för att vara ensam. Tur att det bara är tillfälligt. 3 days to go ♥ Papa, we miss you ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma - Mamma till Viggo & Melker.

  Jag fotar väldigt sällan med min mobil…. Men idag har jag suttit och letat app till mobilen, skönt att slippa ta med sig systemkameran vart man än går, kan bli rätt klumpigt ibland ;p Vilken app har du? Jag har testat lite olika, men idag laddade jag ner Camera+, den verkar helt okej, måste dock testa mig fram, men blev iaf bra skärpa på bilderna! :)

 2. Yohanna

  Svar: Braaa, för det är tungt som attans å komma upp själv. Men då förstår jag. Jag har nog inte hunnit läsa alla dina inlägg så noga på senare dessvärre :(

 3. Ika

  Så sant så, vardagen är verkligen roligare och mysigare när man har någon att dela den med! Åh snart åker min sambo också iväg, i 12 dagar kommer jag få stå ut, hojja förstår inte hur jag ska klara det ;/ Bara hålla ut ^^

  Och tack för din kommentar hos mig! ♥

 4. Fia - väntan på majbebis

  Svar: Ja, och den månaden känns kort!
  Från 45 dagar tills nu känns som om det gick på ett ögonblick! Är glad att jag kan sluta från jobbet redan nästa vecka och inte behöver jobba fram tills strax innan BF.

 5. Zarah - mamma, matte och gravid med nr 2

  sv: Aha, då kan det vara därför den inte tagit så bra. Jag har nog lyckats ta den i samband med måltider några gånger. Får se till att vara noga med det de dagar som är kvar. Tack!!

  Det är mycket roligare att dela vardagen med någon, det håller jag med om. Han är snart hemma din man och tills dess så se det som att du delar den med dina barn :D Kram!!

 6. Sanna, mamma till Liam och Saga

  Inget fel med mobilbilder! ;)
  Du kommer att fixa helgen super, det heller bara att tänka positiva tankar och inte låta ångesten knacka på.
  Min karl jobbar hela helgen och det är tufft att ta både nätter och morgon själv när man inte har möjlighet att vila på dan heller. Men med lite positiva tankar och härliga ungar så ska det väl gå. Drygt att dom är sjuka bara, räddningen brukar ju vara en promenad annars när man behöver andrum :)

  Kram!

 7. Marie

  Ohhhh förstår precis vad du menar, jag tycker också att man saknar vardagen man har tillsammans då den andra är borta. Allt känns som det går i slowmotion och det aldrig blir dax då de kommer hem igen,

  Ohh vännen du har då fullt upp, men vet du, du är en underbar mamma
  kramaar

 8. Lina Johansson

  Måste ta på krafterna en med sjuk och en gnällig liten samtidigt som pappan är ute på vift. Men du är stark :)
  Och snart är det söndag och då är ju pappan hemma igen ! :)

  Hoppas du får sova inatt.

 9. sandra & bebis i magen

  Ja mycket! Tur att jag har rätt starkt psyke att inte ta åt mig av det, för att jag VET att både jag och Jonas vill det här och det kommer ge oss en bra framtid.
  Men det är lite kul att hur irriterad folk än blir på mig så har dom alltid "lust" att kommentera. Något måste ju locka dom till mig? :)

 10. Linda

  Längtan i alla ära men jag förstår att du behöver din man hemma nu när det är kämpigt. Låter som dagen varit ok, härligt att höra! Kämpa på i några dagar till, sen får ni njuta tillsammans! Kram Linda

 11. mary

  SV: ja de finns så mycket fina kläder där :)

  Klart dagarna blir mycket roligare när man har någon att dela den med :) men snart är din kille hemma hos dig igen :)
  Hoppas du mår lite bättre idag :)

  Kramar på dig fina du<3

stats