an awesome life about me

Tycker så synd om honom ♥Wilgot får då aldrig vara frisk.
Han har haft feber i stort sätt varannan dag sedan 1 månad tillbaka. Han dras med sin elaka hosta blandat med dålig mage och febertoppar. I fredags när jag hämtade honom fårn dagis hade han 39,5 för att sedan ha 36,7 på lördagen. Igår hade han 39, 1 igen och imorse 37,4. Nu står den på 38,1. Mammas lilla skrutt vad jag tycker synd om dig.

Detta påverkar ju inte bara honom utan oss också. VAB hit och dit, det är nästan så att det blir pinsamt. Även om man har chefer som förstår en så skäms man. Tur är väl det att dom förstår. Kan ana att alla inte har det lika bra med sina vab dagar? Nåväl.. Idag är en sådan dag som krisade lite lätt på jobbet. Finns ingen inhoppare som kan ta min tid så W´s pappa får sluta lite tidigare så att jag kan springa till jobbet sen.

Dumma dumma virus och baciller!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Usch vad det är jobbigt när dom små är sjuka.. Jobbigt dessutom att det inte går över för lilla W.

  Fick nyss hämta en liten själv från dagis dom har feber…

 2. Mikaela

  Hej bruden!

  Tänkte bara höra hur det gått med dina cystor på äggstockarna? Hjälpte tabletterna du fick?

  Ska nämligen boka en undersökning imorn eftersom jag i ca 1 vecka har haft känningar i ena sidan av bäckenet/äggstocken. Hur kände du?

  Kram Mikaela

 3. Sanna

  SV: Ja, precis som du. Fast jag har dock riktigt svårt att handla till mig själv. Väldigt sällan det blir av i huvudtaget.

  Händer mer att jag säger att jag ska handla till mig, men sedan slutar med att jag bara kommer hem med prylar till Alva.

  Kram Sanna

stats