an awesome life about me

Välkomna hit gott folk!

Ser att min statestik ökat ganska mycket de senaste dagarna. Roligt! Välkomna hit för all del! Tror att det beror på att en viss Martina tipsa om min blogg. Gulle du! :) Men i alla fall, kul att ni kikade in :D Berätta gärna vilka ni är eller åtminstone lämna ett avtryck så jag kan kika in hos er. Om inte annat så hoppas jag givetvis att ni vill fortsätta titta in och följa vår vardag. Här inne förgyller vi inte vardagen inte. Här inne klagas det för fulla muggar. Men visst så är det en hel del kärlek också. Ibland är det faktiskt rosaflufffluff! Men fasiken inte hela tiden. Mat lagas det också, fotas och grubblas. Väntar barn, jagar barn och underhåller barn. Ja det var väl lite om denna lilla blogg. Men som sagt, lämna gärna ett avtryck så jag kan titta in hos er! :)

Ser även att mina stalkers på bloglovin ökat, who are u? :) Megasuperkul ju :D
Vill du göra som de andra 142st så lägger jag ut en snabblänk –> HÄR! <–(Ja länk till bloglovin om ni nu inte förstod det)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag har läst din blogg i några månader, när jag blev mammaledig nu så ökar tiden id datorn markant då jag alltid har datorn på medans jag ammar. Och ammar gör jag mest hela tiden, haha. Tycker din blogg är så fin och Wilgot är så söt, visst hette du knoddenochjag förut? Känns bekant på något sätt. :)

stats