an awesome life about me

Vart opererade jag mig?

Hej mina hjärtan! 

Nu har jag kommit hem och allt har verkligen gått SUPER BRA! Jag älskar mina nya boobies och dom är så himla snygga så jag DÖÖÖÖR! Jag har mått bra hela tiden och inte haft ont någonting. Är lite stelt och så men det är det alltid. Är lite obehagligt att ta djupa andetag men inget som gör ont. Jag har verkligen fått världens bästa hjälp och stöd från kliniken och jag kan VARMT REKOMMENDERA min klinik!

Jag är så jävla glad så det är sjukt! Staffan love my boobis lika mycket nu som innan och även det gör mig super glad.

Jag opererade mig på Laser & Estetik på drottninggatan. Som sagt, ska ni göra en op så gör det där! ♥

I LOVE MY NEW BOOBS! ♥ Bilder i bh kommer under dagen (:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tessan

  oh, är du redan hemma? Behöver man inte sova över där? :) var det läskigt att sövas? Det jag oroar mig mest för :p var det som att vakna upp från en vanlig natt när du vakna eller var du yr osv? Jätte kul att du är så nöjd!

 2. Elin

  Skönt att det gick bra! Och vad kul att du rekommenderar dom, jag gick nyss in och läste på deras sida och dom verkar ju hur grymma som helst! Så ska boka min konsultation hos dom jag med!

 3. Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

  Vad roligt!! :) Har så svårt att förstå hur man kan få åka hem samma dag? När min syster opererade sig, så fick hon ligga kvar minst en natt och första natten har man väl jätteont? När ska du tillbaka igen på koll?

  Härligt att du är nöjd med kliniken och dina nya boobisar!!! :D Wiiee!
  Blir så sugen på att själv göra en op!! :)

  KRAM

stats