an awesome life about me

Vi har gjort mellandagsrean!Mellandagsrean – check!
ALDRIG MER MELLANDAGSREA – CHECK!

Idag så fick storebror Wilgot åka till bonusmorfar Micke medan vi andra brottades bland hysteriska fyndare. Ni förstår att Wilgot hatar att shoppa så att ta med honom en dag som denna är att plåga stackarn. Jag önskar att vi hade stannat hemma för det var FÖR mycket folk. Men fyndade gjorde vi allt. Wilgot fick en ny jacka, 2 nya tjocktröjor, 3 nya farfarströjor, 1 par jeans och lite krimskrams som en plåtburk och ett glas. Lo fick en klänning, ett par jeansleggins, en kofta, en tröja, 2 scarfs och 2par vantar. Jag själv shoppade i stl 36 & small för första gången på 7 år. Det blev en ny skjorta, jeansleggins och en vit vanlig tråkig tröja. Pappan fick en plånbok och ett skärp. Hemmet fick sig några ljus, lampor och krukan till kaffefiltrerna.

Polarn & pyret hade 50% på allt förutom nyheterna. Tror ni det var mycket folk?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Vad kul att ni lyckades fynda lite på rean. Vi har verkligen inte orkat ge oss ut och slåss med alla andra på rean i år! God fortsättning! kram

 2. Emma

  Har också fyndat lite på rean idag! Polarns rea tycker jag är väldigt bra. Det är rea på riktigt när det är 50% på rubbet som är med på rea. Man behöver inte fundera, röd lapp betyder halva priset, punkt slut!! :)

  Lämnade både sambo och barn hemma så jag fick strosa lite själv bland alla hysteriska människor :)

 3. Malin

  Vilken mysig blogg :) Usch, jag skulle aldrig ge mig ut i rean, ha ha! Jag jobbar iofs själv hela rean & ser stressen på alla människor, fyyy! Härligt med fynd dock :)

 4. Ingela la la

  Tack detsamma och tack för titten :)

  Mellandagsrea har jag slutat gå på, förmodligen för att jag har jobbat i butik i många år. Jag skulle behöva för man kan ju verkligen göra fynd men det är hysterin runt omkring som gör att jag avstår. Om några dagar när det värsta lagt sig ger jag mig nog ut en sväng. I hopp om att det kan finnas ett och annat fynd kvar ;)

stats