an awesome life about me

Vinnarna i Crocs jultävling ♥

Förlåt för att detta har dröjt så länge! Vi har vart sjuka, jag har väntat på mail osv. Har dröjt alldeles för många dagar om man säger så. Men nu har jag läst igenom allt ni har skrivit och lyckats välja ut 2 st som kommer vinna ett par valfria crocs från Crocs.se! Tack till alla som deltagit!

Är ni med?! VA VA VA? ♥

Först ut har vi en tjej som ville ge sin andra hälft ett par skor i julklapp. Denna karln köper aldrig vinterskor och det låter helt galet kallt så GRATTIS till Hanna Runesdotter! Se nu till att mannen i huset slipper frysa!

Den andra vinnaren är en person som ville ge sin kära mamma ett par skor som tack för att hon ställt upp och funnits där genom allt. Självklart ska mammsen få ett par skor. Grattis till Erika Persson!

Maila mig på [email protected] Behöver er adress, mobilnummer, länk till skorna samt storleksval.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hannarunesdotter

    Men oooh vad glad jag blir!! :) Tack gumman!!
    Eller jag och jag, mannen min blir ju glad såklart. :) Puss!!

stats