an awesome life about me

Wilgot gånger 9, älskade ONGE! ♥

Att spexa är verkligen Wilgots specialitet. Han tycker det är jätte roligt att ”göra sig rolig” på kort för att sedan skratta åt sig själv. Fast se sig själv på film är nog det roligaste. ”Leka apa” och klanta sig är något vi får se här hemma mest hela tiden. Han har så tokiga saker för sig ibland, oftast så kiknar jag av skratt. Han kan verkligen charma den där Wilgot. Min alldeles egna lilla pajas, egenkär är han också.

och jag vet att alla nära och kära från min sida just nu tänker ”Han är precis som sin mor”…
..
Okej, jag erkänner. Ibland kan det gå liiiite överstyr. Men heey, thats me!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats